Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota - 14.02.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Moj danas:

odigrao sam 4,5/ Portsmouth - Manchester City (kartoni) 1 2,40 na dosta listića (2-3 para) u kombinaciji sa još nekoliko parova...

Glavni listić u zemaljskoj kladionici:

Zagreb 1X  1,20

Pik/ Bordeaux 1 1,25

Sporting Lisabon 1,80

još sam igrao:

Vonn (1.-3.) 2,60

Boca Juniors... ovoga me je malo strah jer je početak sezone a i h2h2 daje nekako 50-50 šanse...

Dundee United

Amman (1.-6.) 1,50

Chelsea

7352 Jacobsen 14.2./14:45 1-3 1,55

7391 Ljoekelsoey 14.2./14:45 1-15 1,17

7406 Keituri           14.2./14:45 1-15      1.22

7171 Koch-Schmitt 14.2./14:45 1 1,40

Evo moji prijedlozi skijaskih letova-kladionica fortuna

Jacobsen je jučerasnji pobjednik kvalifikacija sa 218 m i danas je po meni  glavni favorit za pobjedu, uz gornji kombo igram ga i solo  da pobjeđuje - koeficijent je  4,00

Ljoekelsoey je rekorder ove  skakaonice sa 223 m,jučer solidan na kvalama sa 197.5 m, po meni danas može među 1-10 što se placa 1.75, odigrao sam ga u dublu sa Keituriem 1-10 2.00 koji je jučer skocio 199m

Argh dovraga ima parova, cak i previse  ::)

Ne zelim da mi se ponovi prosli vikend kad su svi prosli, a ja pao na overu  >:(

Jedan od parova koje ću ja danas odigrat je werder

nisu pobjedili dva kola zaredom, a ako sada kod kuce ne pobjede polako će ispasti i iz utrke za kup uefa što bi bilo totalno razočarenje i veliki promašaj sezone...stoga mislim igrat 1 na werder

Werder i ja promatram, a morao bi. Bordeaux također.

Bayern: http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=808.msg4167#new

Ja tek slazem tako da od mene vise kasnije  8)

BTW sviđa mi se to s kartonima, je da su takve oklade riskantne al probat cemo sigurno  ;)

Ovo sa kartonima bi se mogao izvesti i surebet, međutim vjerujem da će biti manje kartona ap ću samo to i igrati.

Naime ako bi kod bet365 uplatili over 3,5 (1,83) a kod bwina under 4,5 (2,40) imamo surebet tj. koji god ishod bude mi smo u plusu. Međutim ono što je još zanimljivije jest da margina nije jednaka, pa kada bi se npr. desilo da bude točno 4 kartona oba beta bi prošla... E to je opklada bet rizika...

Ja tek slazem tako da od mene vise kasnije  8)

BTW sviđa mi se to s kartonima, je da su takve oklade riskantne al probat cemo sigurno  ;)

Ovo sa kartonima bi se mogao izvesti i surebet, međutim vjerujem da će biti manje kartona ap ću samo to i igrati.

Naime ako bi kod bet365 uplatili over 3,5 (1,83) a kod bwina under 4,5 (2,40) imamo surebet tj. koji god ishod bude mi smo u plusu. Međutim ono što je još zanimljivije jest da margina nije jednaka, pa kada bi se npr. desilo da bude točno 4 kartona oba beta bi prošla... E to je opklada bet rizika...

Yep samo sto ja nemam acc na bet365 al bwin mi je i vise nego dobar sa 4,5. Ja također vjerujem da ce bit manje od 5 kartona. Nego reci mi sta mislis jer vrijedi to single opalit na vece novce, tvoje misljenje?

Yep samo sto ja nemam acc na bet365 al bwin mi je i vise nego dobar sa 4,5. Ja također vjerujem da ce bit manje od 5 kartona. Nego reci mi sta mislis jer vrijedi to single opalit na vece novce, tvoje misljenje?

Kartone dosta često znam igrati i imam vrlo dobar postotak pogođenosti (uglavnom igram kada je LP). Prema svim pokazateljima granica je puno prevelika, ali puno ovisi o tijeku utakmice i sucu. Ako npr. neka ekipa rano povede moglo bi biti nervoze, a i jako je bitan kriterij suca, međutim sve, ali apsolutno sve (od statistike suca unazad 10 godina, prosjeka kartona ekipa, broja kartona u prijašnjim utakmicama) ukazuje na to da bi trebao biti under.

Granica od 4,5 je prevelika a uz to je i koef. 2,40 što je IMO velika greška. Vjerujem da bi trebalo biti obratno i nije isključeno da su upisali koef. obrtno tj. da je trebalo biti 1,50 da će biti manje kartona što je puno realnije...

Ja sam za sada uplatio oko 150€ na 20ak listića na kojima imam under kartona i još 1-2 dva para (gore navedena; u raznim kombinacijama...) i planiram još nešto uplatiti...

Werder izbjego: klub je izjavio da im je cilj ove sezone njemacki kup preko kojeg bi izborili mjesto u Europi.

Tome u prilog ide i prosla tekma u kupu gdje u gostima kod Dortmunda pruzili daleko bolju igru nego sto pruzaju u Bundes Ligi te pobjedili 1:2 i prosli dalje.

Chelsea izbjego: novine pisu gluposti, Hiddink nece vodit Chelsea do pobjede u kupu zato sto momcad vodi Ray Wilkins, a Hiddink prvi trening i vođenje momcadi pocinje u ponedjeljak. istina igraci ce se htjet dokazat al...

Single:

Portsmouth vs. Manchester City

koliko će žutih kartona biti dodijeljeno na utakmici Manje od 4,5

Tecaj 2,40

Ticket:

Bordeaux vs. Grenoble

1

Chicago Blackhawks kod Dallas Stars

konacan rezultat na Chicago Blackhawks

Anders Jacobsen

TOP 3

Tecaj 7,59

Rekreativni:

Unicaja Málaga - C.B. Murcia

hendi -18,5

Lazio - Torino

1

AEK Atena - Thrasivoulos, Olympiacos Pirej - Aris, Hertha BSC - FC Bayern München

nece bit crvenih kartona

Tecaj 12.39

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use