Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak (11.12.) listic dana

Goksim

Recommended Posts

Hertha BSC-B.Leverkusen  2    (1,70)

Susret zadnjeplasirane momčadi protiv trenutno prvoplasirane ekipe koja ima dobre šanse biti zimski prvak. Koeficijent je i više nego dobar (1,70) ako uzmemo u obzir da je Hertha u 15 kola sakupila cijelih 5 bodova. Kod kuće iz 7 utakmica ima čak 5 poraza. Gori im pod nogama budući da im predzadnja ekipa bježi 7 bodova, međutim sumnjam da se mogu vaditi na Leverkusenu koji igra efikasan i lijep nogomet. Leverkusen ja u blagom padu forme, međutim i dalje su neporaženi u zadnjih 6 utakmica, a pod tim padom forme mislim na to da imaju čak 4 remija u zadnjih 6 utakmica (i dvije pobjede). Očekujem da se i Bayern digne u formi, ohrabren skupljenim pobjedama u Bundesligi, a još više trijumfom nad Juventusom i očekujem da će Bayern osvojiti naslov, međutim mislim da je Leverkusen sposoban biti u top5.

KACKlage-KHL Medveščak Z.  k1 (1,45)

S Medvescakom se nikad ne zna, kada najmanje očekujeete oni pobjede na koef. 7,00 a kada igraju doma protiv Olimpije, i kada su favoriti onda kiksaju. Ipak, mislim da je nakon 3 pobjede za redom u gostima došao red i za jedan kiks. KAC je prošle godine "harao" ovom ligom i uvjerljivo osvojio naslov (često sam ih tada igrao i rijetko kada su me razočarali). Ove sezone nisu niti sjena onoga što su bili ,te imaju samo 2 boda više od medvjeda, međutim doma igraju dosta dobro i vecinu bodova skupljaju pred svojom publikom.

O skijanju više kasnije  ;)

Nogomet, Nizozemska Jupiler League

19:30 Maastricht – De Graafschap over/2.5 @ 1.68 Hattrick

Utakmica između Maastricht – De Graafschap je po meni utakmica za OVER jer i jedan i druga ekipa igraju otvoreno od samog početka i igraju tako do kraja.. tko više zabije.U poljednjih 7 međusobnih susreta ove ekipe igrale su 5 puta 2.5/OVER 3:2,1:3,0:4,1:2,2:1 ,over se desio u zadnje 2 utakmice ove 2 ekipe.Današnji domačin je u posljednjih 6 susreta odigrao 4 puta preko 2.5 gola utakmicu,dok je De Graaf. također 4 puta.Nadam se da če biti efikasna utakmica sa puno golova.De Graafschap trenutno zauzima prvo mjesto sa ukupnom goll razlikom od 40:14 ,dok su domačini dosta lošiji i trenutno zauzimaju 11-to mjesto sa ukupnom goll razlikom od 36:38.Sve upučuje na utakmicu sa  pregršt golova pa zasto neprobati.Sretno svima.

NJDevils-Florida Panthers pet 23:55 1,80 3,90 3,30 1,25 1,80 1,17 moj tip je 1   NHL

HIFKHels-Ilves Tampere pet 17:30 1,55 4,50 4,10 1,15 2,15 1,10  moj tip je 1     Finska 1

nemam nesto posebno za obijasniti ovo sam odabrao jednostavno jer je pre velika razlika na tablici a u korist ide i broj omjera pobijeda obiju momcadi u kakvoj su trenutno formi neznam pa ako netko zna vise ili zasto se nebi na njih kladio  neka odgovori hvala!

468 Hertha BSC-B.Leverkusen 2 11.12. 20:30 1,80

458 AjaxAmst-NEC Nijmegen 1 11.12. 20:45 1,20

4130 Salzburg(h0:1)-AustrKar 1 11.12. 19:30 1,50

1233 Graz99-HDD Olimpija Lj. 1 11.12. 19:15 1,40

1193 HIFKHels-Ilves Tampere 1 11.12. 17:30 1,55

1171 NJDevils-Florida Panthers 1 11.12. 23:55 1,80

TEČAJ 12,6554

ako moze komentara na ovo

NJDevils-Florida Panthers pet 23:55 1,80 3,90 3,30 1,25 1,80 1,17 moj tip je 1   NHL

HIFKHels-Ilves Tampere pet 17:30 1,55 4,50 4,10 1,15 2,15 1,10  moj tip je 1     Finska 1

nemam nesto posebno za obijasniti ovo sam odabrao jednostavno jer je pre velika razlika na tablici a u korist ide i broj omjera pobijeda obiju momcadi u kakvoj su trenutno formi neznam pa ako netko zna vise ili zasto se nebi na njih kladio  neka odgovori hvala!

Ja se mogu osvrnuti na NJDevilse, igraju jako dobro u zadnje vrijeme i mislim kako će ubrzo zasjesti na vrh lige, Brodeur je počeo super braniti naspram ranije i uskoro bi mogao ostvariti i svoj 104 shutout (utakmica bez primljenog gola) i to će onda biti jedinstveni rekord (za sad ga dijeli sa 103 sa još jednim golmanom koji više ne igra)...inače se bojim igrati takve koeficjente iz NHL-a kao ovaj i kao washington danas...možda se New Jersey više orjentira za subotu i njihov meč sa rivalima iz divizije Philadelphia (s njima ove sezone imaju dvije tekem i dva poraza pa ih to sigurno više boli) no s obzirom na formu trebali bi dobiti i ovu tekmu...možda najbolje under jer kažem još jednom Brodeur sigurno neće priumiti više od 2 gola...(a u SUB će razbit Flyerse koji su jučer pokazali da prelako gube pak u napadu i to stvara puno prilika za protivnike, vjerujem da će to NJ u subotu znati iskoristit)

Od NHL-a danas ja mislim igrat na Colorado jer Tampi ne igra Stamkos, možda i ključan igrač ekipe (jer Lecavaliere i Martin St.Louis ne igraju ništa posebno i u skladu sa svojim mogućnostima već duže vrijeme a oni bi trebali nositi igru Tampe)...evo podatka o tome... http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=509409&cmpid=rss-News%20in%20English

A colorado pokazao kako je opasna mlada ekipa koja igra brzi i agresivan hokej i to je uvjek najnezgodnije za protivnike jer se ne stignu okrenuti a već im je protivnički igrač za vratom...uz to kod kuće igraju dosta dobro ove sezone, a PP (igrač više) im je jako, jako opasan

Ja danas planiram igrati na Detroit (HNL), opet. Vec sam 2 purta za redom pao na njima kada su igrali kod kuće, a igraju protiv jedne od najslabijih ekipa. Imaju vec duže probleme sa ozljedama, ali mislim da im je krajnje vrijeme da upisu pobjedu pred svojom publikom.

Budući da NHL ne pratim previše, komentari su dobrodošli...

B.Bistrica - Košice 1 @ 1.90

Košice imaju strašan problem sa ozljedama za ovaj meč 10 igrača im nedostaje i to je put bez nade kod fantastičnih domaćina...

Spartak St.P.-Dinamo M. under 149,5

Odense - Herning 1

Herning na ovoj utakmici bez 6 veoma vaznih igraca....

Klagenfurt - Medveščak

Tip: X2

Klagenfurtu nedostaje 7 igrača i isplati se probati na Medveščak

Hertha BSC-B.Leverkusen  2    (1,70)

Susret zadnjeplasirane momčadi protiv trenutno prvoplasirane ekipe koja ima dobre šanse biti zimski prvak. Koeficijent je i više nego dobar (1,70) ako uzmemo u obzir da je Hertha u 15 kola sakupila cijelih 5 bodova. Kod kuće iz 7 utakmica ima čak 5 poraza. Gori im pod nogama budući da im predzadnja ekipa bježi 7 bodova, međutim sumnjam da se mogu vaditi na Leverkusenu koji igra efikasan i lijep nogomet. Leverkusen ja u blagom padu forme, međutim i dalje su neporaženi u zadnjih 6 utakmica, a pod tim padom forme mislim na to da imaju čak 4 remija u zadnjih 6 utakmica (i dvije pobjede). Očekujem da se i Bayern digne u formi, ohrabren skupljenim pobjedama u Bundesligi, a još više trijumfom nad Juventusom i očekujem da će Bayern osvojiti naslov, međutim mislim da je Leverkusen sposoban biti u top5.

Sudi Babak Rafati, jedan od sudaca koji je najbrži na kartonima. Bwin daje 2,05 da će biti 5 i više žutih kartona... Evo i statistike Rafatija gdje je od 9 utakmica samo jednom podijelio manje od 5 žutih kartona. Ima, kriterij gdje i oštre startove zna nagraditi kartonom, i ne opominje puno igrace, već u ranoj fazi utakmice zna podijeliti kartone onome koji ih zasluži...

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Mislim da je ovo dosta izglendo, pogotovo jer će Hertha izgarati na terenu nebili uzeli bodove, a i Leverkusenu su potrebni i sumnjam da neće biti nervoze na terenu...

200912111710.png

By goran91415

Više na http://svijetkladjenja.com/2009/12/11/hertha-bayer-leverkusenbundesliga-babak-rafati/

Ja danas planiram igrati na Detroit (HNL), opet. Vec sam 2 purta za redom pao na njima kada su igrali kod kuće, a igraju protiv jedne od najslabijih ekipa. Imaju vec duže probleme sa ozljedama, ali mislim da im je krajnje vrijeme da upisu pobjedu pred svojom publikom.

Budući da NHL ne pratim previše, komentari su dobrodošli...

Napokon sam dočekao pobjedu Detroita, iako sam nemirno spavao zbog njih... Gubili su 2:0 da bi u zadnjoj trecini zabili 2 gola i u produžetku dali lijepi gol za 3:2  ;D

Btw. Ludi koef. u NHL-u (na 8 utakmica najmanji je 2,35 a neki prosjecni koef. bi bio oko 3,20 - čak 5 X-eva)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use