NaslovnicaNajave utakmicaHertha - Bayer Leverkusen: Velika borba za Ligu prvaka u posljednjem kolu...

Hertha – Bayer Leverkusen: Velika borba za Ligu prvaka u posljednjem kolu Bundeslige!

Hertha će ugostiti Bayer Leverkusena u posljednjem kolu Bundeslige ove sezone. Bayer Leverkusen u ovaj susret ulazi nakon remija protiv Schalkea na svom terenu, dok će Hertha biti u dobrom raspoloženju, iako im bodovi ovdje nisu potrebni.

Hertha - Bayer Leverkusen

Timske novosti

Hertha

Hertha nema motiva u ovoj utakmici. Oni se nalaze na sredini tabele i bez obzira na rezultat iz ove utakmice, oni ne mogu ići preko 10. pozicije, dok također ne mogu ići ispod 12. pozicije. Igranje bez pritiska se pokazalo dobrim za ovu momčad, jer su igrali dobro i bez poraza su u posljednje četiri utakmice. Posljednje dvije utakmice su pobijedili sa 3-1 protiv Stuttgarta i 3-4 protiv Augsburga, pa će biti dobro raspoloženi pred ovaj susret.

Ovo će biti emotivna utakmica za trenera Herthe Pal Dardaija. On je legenda Herthe iz Berlina i bio je njihov glavni trener skoro pet godina. Ovo će mu biti posljednja utakmica kao trenera ovog tima, pa se nadaju da će se oprostiti sa pozitivnim rezultatom. Sljedeće sezone Herthu će voditi Ante Čović, koji je većini ljudi nepoznat, ali je posljednjih šest sezona bio rezervni trener Herthe, te je pronašao i razvio nekoliko igrača koji trenutno igraju u prvoj momčadi. Osim za trenera Pal Dardaija, ova utakmica će biti posljednja i za njihovog velikog braniča Fabiana Lustenbergera, koji je odigrao punih 12 godina za klub. Nakon ove sezone, vjerjoatno se vraća u domovinu Švicarsku.

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen ima najbolje šanse da osvoji to četvrto i posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka ove sezone. Njihovi suparnici Borussia M’gladbach i Eintracht Frankfurt igraju protiv Borussije Dortmund i Bayern Munchena, dok se oni suočavaju sa timom koji je siguran i koji nema nikakvu motivaciju pred ovaj susret, osim toga što je njihovom treneru to posljednja utakmica, međutim, to nije baš neka motivacija.

U slučaju da sve tri momčadi koje se bore za četvrto mjesto – Bayer Leverkusen. Borussia M’gladbach i Eintracht Frankfurt pobijede svoje utakmice, onda će Bayer Leverkusen igrati Ligu prvaka kao četvrtoplasirani tim, ali samo ako pobijede sa dva ili više golova od Borussije M’gladbach.

Zanimljivo je da ako Bayer Leverkusen uspije doći do Lige prvaka, postat će prva momčad u povijesti Bundeslige koja će to učiniti unatoč tome što su primili 50 golova ove sezone. Bayer Leverkusen vjerojatno zaslužuje igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, s obzirom na način na koji su igrali ove godine. Posebno su bili dobri nakon zimske pauze, unatoč tome što su počeli godinu sa tri poraza. Trenutno su treća najbolja momčad s obzirom na formu ove godine, odmah su iza Bayerna i Leipziga. Nedavno su bili na pobjedničkom nizu od četiri uzastopne pobjede prije remija prošlog tjedna kada su remizirali protiv Schalkea.

Trener Peter bosz ima na raspolaganju punu momčad za ovu utakmicu, uključujući i Jamajčanina Leon Baileyja koji nije igrao u posljednje tri utakmice zbog ozljede tetive. Napad će još jednom voditi fantastični 19-godišnji mladi igrač Kai Havertz, koji vodi momčad sa zapanjujućih 16 postignutih golova. Ako barem jednom postigne gol u ovoj utakmici, postat će najmlađi igrač Bundeslige koji je postigao 17 golova u sezoni.

Prijedlog za klađenje

Bayer Leverkusen je porazio Herhu iz Berlina četiri puta u posljednjih šest utakmica, uključujući i njihov prvi meč ove sezone koji se završio sa pobjedom Leverkusena od 3-1.

Motivacija je ogromna u Bayer Leverkusenu, jer ako ostvare pobjedu sa dva ili više golova razlike, onda će oni definitivno igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone. Kako stvari stoje, u ovoj utakmici je logično predlagati pobjedu gosta sa dva ili više golova razlike. Odigrajte pobjedu Bayer Leverkusena sa dva ili više golova ralzlike u najboljoj kladionici na svijetu!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!