Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda (25.11) Listic dana

Sreten

Recommended Posts

7514 Pomorac - Dinamo Zagreb 25.11. 13:25 2 1,30

6711 Manchester United - Besiktas 25.11. 20:40 1 1,40

6712-S Milan - Marseille [dng] 25.11. 20:40 1 1,12

Ulog 100

dobitak :203,67

taman da vratim blamažu (Slaven i Sevilla). Milan je sve bolji i bolji sad nadam se da mogu dobit ovo ali ipak kao sto vec napisah fali samopouzdanja, ovako sam sigurniji....nadam se baren...

Sutra oko 11.oo idem uplatit pa ako neko kaze neku pametnu dobro bi dosla....do tad...

Ulog 100

taman da vratim blamažu (Slaven i Sevilla). Milan je sve bolji i bolji sad nadam se da mogu dobit ovo ali ipak kao sto vec napisah fali samopouzdanja, ovako sam sigurniji....nadam se baren...

Sutra oko 11.oo idem uplatit pa ako neko kaze neku pametnu dobro bi dosla....do tad...

Moj savjet bi ti bio da pricekas vikend i bolju ponudu  ;)

AC Milan - Marseille - kazneni bodovi 50,5 - manje (2,10) (unibet)

http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/

Kao prvo ovo bi igrao sa manjim ulogom iz razloga što je utakmica dosta bitna za obje ekipe, ali granica je postavljena previsoko za taj koeficijent. Dakle ako bude i 5 žutih kartona (bez crvenog) oklada je dobitna. Naravno, ako bude 5 ili manje žutih kartona, bez crvenog oklada je dobitna. Kao usporedbu recimo da je koef 1,85 da će biti 5 žutih i više u Fortuni...

Sudi Howard Webb (ENG) koji za moj ukus ima izuzetno čudan kriterij te često zna oprostiti neoprostive startove za žute kartone, ali isto tako zna iznenađujuce dati direktan crveni za nešto gdje vecina sudaca daje žuti karton. Više puta sma prošle sezone igrao više kartona na utakmicama gdje je on sudio i redovito sam potrosio živaca i živaca...

Kada su se sreli prvi put Marseille nije dobio niti jedan žuti karton dok su u ekipi Milana sakupili čak 3 žuta kartona na gostovanju kod Marseilla gdje su slavili 2:1.

Ja ovako na prvi pogled sutra imam 2 para...

Man Utd - Bešiktaš   1   1,40

Bordeaux - Juventus   2 ili X2   2,60 ili 1,39

-ako je Vanecienes pobjedio Bordeaux u gostima sa 0:1...a bordeauxu po mojim informacijama sutra neće igrati ni Gurkuf i Šamak (neznam napamet kak im se pišu imena pa ovako po srpski pišem ;D)...mislim da je Juventusu onda otvoren put da ostavre pobjedu i osiguraju prolaz u drugu rundu natjecanja...a ako ovi stvarno ne budu igrali bez ove dvojice onda X2 po mom mišljenju sigurno prolazi (još trebam provjerit sutra te podatke)...za MAN UTD ne treba trošiti riječi, mislim da je to svima jasno zašto 1 (čak mi je i koef odličan 1,4)

Sa čistom 1 na Man Utd i čistom 2 na Juve koef je 3,64

a sa čistom 1 na Man Utd i X2 na Juve koef je 1,94 

Ma nije mogućeeeeeee, zar ovakooooooo mora biti!!!!  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Sutra ima 14 utakmica NHL-a pa ću i o tamo nešto iskombinirat...

Ulog 100

Dosta realno odigrano i mislim da će proci. Jedino je mali koef. da Milan daje gol i ne znam koliko se to uopce za taj koef. ispalti igrati, ali to si vjerojanto dodao da bi ti tečaj bio preko 2,00. Mislim da će Milan slaviti danas...

Danas očekujem puno više golova na utakmicama LP-a. Ako je netko primjetio jučer je na svih 8 utakmica nije bilo utakmice gdje su obje ekipe dale gol. Također je svih 8 utakmica bilo under što se jako rijetko događa...

Bayern - Maccabi Haifa

Svi znamo da Bayern ne blista ove sezone. Pojačali su se prije početka sezone i sa igračima koje imaju trebali bi konkurenciju u Bundesligi ostaviti za bar 10ak bodova, međutim iako imaju puno kvalitetnih individualnih pojedinaca još traže igru i evidentno je da su u krizi u zadnje vrijeme. Očekujem da proigraju i da se dignu, a vjerujem da bi ova utakmica mogla biti prekretnica.

Sjetite se samo Milana koji je bio gotovo na koljenima prije utakmice sa Realom u LP-u koju su još i gubili, međutim okrenuli su utakmicu kada nitko nije očekivao i nakon toga su proigrali i skupili pozamašni broj bodova.

Bayern danas mora pobjediti, te moraju navijati da Juventus ne pobijedi na gostovanju kod Bordeauxa. Ukoliko Juventus danas bude slavio Bayern se može oprostiti od Lige Prvaka, međutim ako Bayern danas pobjedi a Juventus na gostovnaju izgubi ili uzme bod, onda će se sve odlučivati u zadnjem kolu gdje će Bayern gostovati kod Juventusa.

200911250837.png

Bayern će u ovu utakmicu ući maksimalno motiviran. Igračima su pomalo frustrirani lošim rezultatima u zadnje vrijeme i dobro bi im došlo malo samopouzdnanja. Ribbery je ozljeđen i neće nastupiti, Robben je upitan dok su ostali igrači na raspolaganju Van Gaalu kojem se opasno trese stolica i koji bi u slučaju da Bayern danas ne pobjedi gotovo sigurno dobio otkaz.

But - Lahm - van Buyten - Demichelis - Badstuber - van Bommel - Tymoshchuk (Robben?) - Schweinsteiger - Müller - Gomez - Klose

Maccabi Haifa je posljednjeplasirana ekipa koja ima sva četiri poraza uz golrazliku 0:6 i na najboljem su putu da na toj poziciji i ostanu ukoliko se ne desi čudo te u dva kola sakupe 6 ili u nekim kalkulacijama i 4 boda što je teško očekivati.  Bayern ih je na gostovanju pobjedio sa 3:0.

E sada više o koeficijentima  :D

Koeficijent da će Bayern pobjediti je 1,25, koeficijent da će Bayern dati 2 gola i više je 1,30, koef. da će Bayern dati gol u 1.pol. 1,35, dok je koef. da će Bayern dati gol 1,05.

Kao što ste i primjetili koef. na navedene opcije su stvarno mizerni, međutim naveo sam ih kako bi stekli bolji dojam u valuebet na koji Vam želim ukazati.

Koeficijent da će Bayern dati gol u oba poluvremena, što je vrlo realna opcija, na internetu se krece oko 1,50, međutim SuperSport daje čak 2,10 da će Bayern dati gol u oba poluvremena. Mislim da je ovo greška od strane bookmakera i da to treba iskoristiti, a siguran sam da će do večeras koeficijent pasti. IMO realan koef. bi trebao biti oko 1,60, nikako više od toga...

200911250855.png

200911250855001.png

Kao usporedbu spomenimo još da danas igra i Real Madrid koji ima "najsličniji" koef. u Ligi Prvaka u odnosu na Bayern te je na Real koeficijent 1,20. Koef. da će dati gol, da će dati 2 gola i više i sl. su isti ili nešto manji kao i kod Bayerna, međutim koef. da će Real dati gol oba poluvremena je 1,60.

Ne garantiram da će ovaj bet proći, međutim siguran sam da je ovo valuebet i da bi se za dati koeficijent trebalo odigrati.

http://svijetkladjenja.com/2009/11/25/bayern-munchen-maccabi-haifa-liga-prvaka/

Milan  - - Marselle.....over 2.5

- Milan ima dobar napadacki trio koji je sposoban zabiti svakome, ali isto tako ima i obranu koja moze primiti koliko napad nemoze zabiti.

Leonardo je krenio novom taktikom i formacijom, pod motom bolje pobjediti 4-3, nego 1-0...kao sto je bilo dok je bio Ancelloti.

Prema tome smatram da ova utakmica , bas kao i protiv Caglaria ide u over..

evo malo mojih razmišljanja danas za NHL...

Morat ću nešto ovako ukratko nadrobit bez analize, možda i bude neka analiza kasnije no za sada samo ovako:

Ja danas planiram igrat na Pittsburgh, jer im se vratio Gonchar i vratio i mse i Orpik i odmah njihova obrana izgleda puno drugačije, bolje...U zadnjoj tekmi su dobili Atlantu sa 3:2 no oni su redovni pacjenti Pittsburgha, no svejedno ipak su to Stanley prvaci i očekujem pobjedu protiv također dosta razorene (ozljedama) momčadi Montreala koja je ujedno jučer igrala jednu tekmu i sigurno će biti umorniji od Picbija ;)...uostalom MTL ne igra sjajno u gostima ove sezone...ovo mi je i najveći zicer dana u NHL-u

Planiram odigrat i na Detroit jer bez obzira na mnogobrojne ozljede (Kronwall, Lebda, Williams, Franzen, Filppula) mislim da su jendostavno još uvjek bolja momčad od Atlante i bez njih, uostalom ATL je nanizala 4 poraza zaredom i očito da ih neide u zadnje vrijeme. Atlanta bolja u gostiam nego kod kuće (vjerojatno zbog atmosfere u dvorani u Atlanti) no svejedno idu u goste jednom od najboljih domaćina lige i DET sigurno zna igrati ovakve tekme. Očekujem čak i pobjedu DET u prvom periodu što im je pogodtovo kod kuće specijalnost, a mislim kako bi i Zetterberg trebao zabiti koji gol (on je uz Datsyuka i Lidstrom aglavni igrač Wingsa)

Treća tekma koju planiram igrat je protiv svojih Philadelphia Flyersa, Daiel Briere je suspendiran nakon prošle tekme sa COL, ozljeđen je Gagne (već duže vrijeme)ozljeđen i Tollefsen (obrabeni igrač) i sve u svemu imaju dosta ozljeda i Phily je u zandji par utakica primila dosta golova (baš onako kako sam očekivao). Iz iskustva znam da je Flyersiam dosta teško igrati kod Islandersa, a misli mda će i msad biti još teže jer neće igrati Briere, Cartre nije u formi...i jedino ako Emery bude dobro branio i na krilima Richardsa i Prongera nešto naprave...mogao bi i Van Riemsdyk biti dobar ali ko zna još uvjek je rookie. Islandersi ove sezone idgaju dosta dobro kod kuće i nisu više ekipa za bacit, treba ih respektirat...već sam reko da od svog leda prave pravu malu tvrđavu i još uvjek to mislim...stoga je za mene u ovoj tekmi favorit NY iako kladionice to ne drže tako (pa bi valjalo to iskoristit)...odigrat konačan rezultat na Islanderse mi je predobar koef 1,90 jer Phily u gostima ove sezone još uvjek nema niti jedan poraz u OT ili u SO

Imam nekakv osječaj da će na utakmici Tampa Bay - Tornto biti puno golova, jer toronto igra odlično jako puno pucaju i stavraju pregršt prilika ali jednostavno nezjanu zabit gol :s i zbog toga su tako nisko na tablici...mislim da ne mogu konstantno igrat tako dobro a ne pobjeđivat nešto se mora promjenit a ne mislim da će to biti njihova igra jer je pritisak na njihove dobre igre uvjek velik pa su primorano tako igrati, za tampu ako bude branio nitimaki mislim da ce biti dobro jer bez obzira što je trenutno jedan od boljihg golmana lige u phily je bio tsalno takav pa onda upadao u crne serije (poznajem ga iz Philadelphie) i jednostavno ne očekuejm konstatno njegove dobre utakmice, i to negdje treba stati...6 i više golova u ovoj tekmi, tako mi se čini da bi moglo biti

Ako bude koja analiza biti ce vezana uz ove tekem što sam sad reko...a ostale tekme neznam...možda recimo Boston koji je ponovno počeo igrat kao prije godinu dana otkako se vratio Savard igra im ima smisao i Lucic i Savard igraju i to je sigurno pozitivno utjecalo na ekipu (sad su kod minnesote koja kod kuce osvaja bodove...tamo će biti čupavo no mislim da je Bostron kvalitetniji (dosta))

Nadam se da razumijete nekekve fraze koje sam napisao ;D no svakako mislim da se može zaključiti iz svake što odigrat...

Prosao triple sto sam odigro za jucer/danas:

Triple:

Debrecen - Liverpool 2

Liverpool MORA pobjediti. Igrat ce Gerrard, Aquilani, Ngog i Kuyt za mene vise neg dovoljni igraci sposobni za kreirat il zabit gol.

Inter - Barcelona manje od 4 gola na utakmici

Barcelona je u 4 utakmice LP-a zabila samo 3 gola... Inter najverojatnije defanzivno postavljen, ne vidim "over" ovdje nikako.

Bordeaux - Juventus manje od 3 gola na utakmici

Bordeaux zeli zadrzat prvo mjesto, za to mu je dovoljan i bod iz ove utakmice, nece igrat Yohan Gourcuff (glavni igrac momcadi te playmaker) te Marouan Chamakh (glavni napadac) sto ce znatno otezat zadatak domacinima. Juventus ce ici po pobjedu navjerojatnije po "talijanskih 0:1" u gostima kao sto su to napravili u proslom kolu s Maccabi-em. Ako prvo pol. zavrsi bez golova vrlo moguce da ce na utakmici pasti samo jedan gol.

Teaj 2,6

Odigrao sam za manje novce mal NBA (thx Mrakar). May the luck be with me.

Charlotte Bobcats - Toronto Raptors 1

Orlando Magic - Miami Heat 1

New Orleans Hornets - Milwaukee Bucks 1

Tecaj 3,3

Ja sam isto skombinirao jedan nocni. prepisao nešto NBA-a, NHL-a (Detroit i Pittsburg konacni ishod), i dodao LDU Quito, ali za sitan ulog...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use