NaslovnicaNajave utakmicaTIP DANA - Liga prvaka: Manchester United vs Bayern Munchen

TIP DANA – Liga prvaka: Manchester United vs Bayern Munchen

Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Man Uniteda i Bayerna u bet365 kladionici. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU.Bet365 kladionica daje 25€ bonusa za sve nove članove.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Manchester United

U središtu europske nogometne pozornice, u utorak navečer, odigrat će se utakmica koja će odrediti sudbinu Crvenih Vragova. Manchester United, posljednjeplasirana ekipa u skupini, suočava se s izazovom osvajanja drugog mjesta, a protivnik im je neprikosnoveni lider, Bayern Munchen, čiji je prolazak u sljedeći krug već potvrđen.

Ova sezona Lige prvaka donijela je uzbudljive trenutke, ali za Manchester United, put do uspjeha nikada nije bio teži. Posljednje gostovanje kod Galatasaraya ostavilo je navijače u neizvjesnosti, jer su Crveni Vragovi ispustili vodstvo od 2:0 i 3:1, na kraju dijeleći bodove s turskim divom rezultatom 3:3.

Sada se Manchester United nalazi na dnu skupine s četiri boda, svjestan da samo pobjeda u ovoj ključnoj utakmici može produžiti njihovu avanturu u najprestižnijem europskom natjecanju. Čak i ako uspiju svladati Bayern, Ten Hag i njegova momčad ovise o rezultatu između Kopenhagena i Galatasaraya. Neriješen ishod u tom susretu jedini je izlaz koji bi održao nadu za Crvene Vragove, inače će ići u Europsku ligu ili čak ispasti iz europskog nogometa.

No, situacija nije idealna za Manchester United. Klub se suočava s nizom ozljeda ključnih igrača. Lisandro Martínez, Casemiro, Tyrell Malacia, Christian Eriksen i Amad Diallo neće biti dostupni. Mason Mount i Victor Lindelof podvrgnut će se dodatnim provjerama, dok će i Jadon Sancho još neko vrijeme izbivati s terena. Srećom, povratak Marcusa Rashforda nakon europske suspenzije donosi određeno olakšanje Ten Hagu.

Bayern Munchen

Unatoč dominantnom početku sezone, Bavarci su doživjeli neočekivanu trzavicu u Frankfurtu, gdje su doživjeli svoj prvi poraz u Bundesligi.

Joshua Kimmich pružio je izniman završetak s pogotkom s ruba šesnaesterca, ali to je bilo premalo da spasi Bayern od pobjede Eintracht Frankfurta od 5:1. Ova nevjerojatna uvreda predstavlja prvi udarac za njemačke prvake, koji su već primili tri gola prije Kimmichovog spektakularnog trenutka.

Bayern je već osigurao prvo mjesto u skupini Lige prvaka s 12 bodova iz prva četiri susreta. Nedavna ozljeda Sergea Gnabryja, koji će biti izvan igre, otvara vrata za povratak Jamala Musiale u prvu postavu. Uz Sergea Gnabryja, Bayern će biti bez Matthijsa de Ligta, Bouna Sarra, Gabriela Marušića i Tareka Buchmanna.

Međusobni omjer

U posljednja četiri međusobna susreta Bayern je ostvario tri pobjede, dok je jedan susret završio remijem.

Moguće postave

Man United: Onana; Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Shaw; McTominay, Mainoo; Antony, Fernandes, Rashford; Hojlund

Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Guerreiro; Goretzka, Kimmich; Musiala, Muller, Sane; Kane

Prijedlog za klađenje

U ovom susretu je Bayern blagi favorit kladionica zbog svojih dosadašnjih nastupa u Ligi prvaka, ali United ima prednost domaćeg terena. Po mom mišljenju, ovdje nas očekuje jedna izjednačena utakmica, te predviđam da neće biti gola u prvih 10 minuta susreta po kvoti 1.25 u bet365 kladionici.

(Koeficijenti 12.12. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!