NaslovnicaVijestiZvonimir Boban: Ne razumijem koja je Ibrahimovićeva uloga u Milanu, Zlatan odmah...

Zvonimir Boban: Ne razumijem koja je Ibrahimovićeva uloga u Milanu, Zlatan odmah reagirao

Zvonimir Boban, 55-godišnji bivši kapetan hrvatske reprezentacije i Dinama, kasnije i bliski suradnik predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina, te direktor Milana, dao je prošli tjedan intervju za Gazzettu Dello Sport. U razgovoru je, između ostalog, izrazio nejasnoće oko uloge 42-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića u Milanu, koji je prošle godine završio svoju igračku karijeru.

“Zlatan je genijalac i bit ću mu zahvalan do kraja života jer se iz ljubavi prema Milanu pristao vratiti i tako promijenio noviju povijest kluba. Ali sada mi nije jasno što on radi u Milanu i koji su njegovi zadaci kako bih ga mogao ocijeniti. Nadam se da ih je razumio jer će se na kraju suditi njemu, a ne sportskom direktoru Geoffreyu Moncadi”, rekao je Boban, koji je bio igrač Milana od 1991. do 2001. godine.

Ibrahimović je gostovao u studiju Sky Sportsa uoči utakmice Milana i Liverpoola (1:3) na San Siru u Ligi prvaka, gdje je otkrio da ga 17 dana nije bilo u klubu zbog privatnih razloga.

“Kada mačke nema, miševi kolo vode. Ali kad se mačka vrati, miševi nestanu. Izostao sam nekoliko dana zbog privatnih obaveza, no uvijek sam prisutan. Radimo naporno i nastavljamo dalje, fokusiran sam na svoj posao”, izjavio je Ibrahimović, a potom se osvrnuo na Bobanovu izjavu.

“Čak ni Boban ne zna koja je moja uloga. Sada ću objasniti. Moja uloga je jednostavna i uključuje puno razgovora. Ja sam glavni, ja sam šef i svi rade za mene. Miševi nisu unutar momčadi, oni su izvan nje”, rekao je bivši švedski reprezentativac u svom prepoznatljivom stilu.

Prema podacima Transfermarkta, Ibrahimović je za Milan odigrao 163 utakmice, postigavši pritom 93 pogotka i upisavši 34 asistencije. S milanskim klubom osvojio je dva naslova prvaka Italije te jedan talijanski superkup. Osim Milana, tijekom karijere igrao je za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG, Manchester United i LA Galaxy.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!