NaslovnicaVijestiZvijezda Uniteda u noćnom klubu nakon poraza od Cityja, morao se ispričati...

Zvijezda Uniteda u noćnom klubu nakon poraza od Cityja, morao se ispričati treneru

Manchester United nakon prvih 10 kola engleskog prvenstva bilježi pet pobjeda i pet poraza. U njihovom posljednjem susretu, gradski rival City ih je porazio s uvjerljivih 0:3. Nakon te utakmice Marcus Rashford, jedna od ključnih zvijezda Manchester Uniteda, odlučio je proslaviti svoj 26. rođendan što je izazvalo nezadovoljstvo Erika ten Haga.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


United je razočarao u svojoj posljednjoj ligaškoj utakmici, pri čemu su imali više kapetana (Casemiro, Victor Lindelof, Bruno Fernandes) nego udaraca prema golu (samo dva). Zato je mnoge iznenadila odluka Marcusa Rashforda da proslavi svoj 26. rođendan.

Unatoč tome, neće biti kažnjen jer nije slavio unutar 48 sati prije sljedeće utakmice, koju su također izgubili, ovaj put od Newcastlea u EFL kupu rezultatom 0:3. Međutim, Eriku ten Hagu Rashfordov potez nije bio po volji.

“To je neprihvatljivo. Pričali smo i ispričao se i za nas tu sve završava. Motiviran je da ispravi napravljeno, u potpunosti je s nama. Pogriješio je, ali to ne znači da se ne uklapa. Svaki dan gledam što radi na treningu, sve znam”, rekao je Erik ten Hag.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!