NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Uniteda ima želju da obuče dres Barcelone. Želi otići u...

Zvijezda Manchester Uniteda ima želju da obuče dres Barcelone. Želi otići u siječnju!

Edinson Cavani navodno želi igrati pod vodstvom legende Barcelone Xavija na Camp Nou i bio je otvoren za odlazak iz Manchester Uniteda u siječnju.

Zvijezda Manchester Uniteda

34-godišnji napadač Uniteda impresionirao je tijekom svoje debitantske sezone na Old Traffordu. Zabio je 17 golova i upisao 10 asistencija u 40 nastupa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Cavani, kojemu će ugovor isteći u lipnju 2022., ove sezone ima manju minutažu i uspio je zabiti samo jedan gol u osam nastupa.

Xavi nestrpljivo želi pojačati poziciju napadača usred neizvjesnosti oko Sergija Aguera, čija je igračka karijera dovedena u sumnju zbog srčanog problema.

Prema Mundo Deportivu, Cavani je identificiran kao meta koja bi mogla pomoći sa nedostatkom golova u Barceloni ove sezone.

Također se navodi da bi Cavani rado nosio dres Barcelone i da bi mogao potpisati za klub iz La Lige u siječnju.

Španjolski list dodaje da izvori ‘bliski igraču’ tvrde da bivša zvijezda PSG-a i Napolija vidi Barcelonu kao veliki izazov.

A igranje na Camp Nouu bio bi ‘šlag na torti’ Cavanijeve klupske karijere.

Cavani, koji je produžio ugovor s Unitedom još u svibnju, ‘suosjeća s njihovim financijskim poteškoćama i novac ne bi bio problem za njegov transfer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!