NaslovnicaVijestiYamalova baka objašnjava zašto je njezin unuk odbio igrati za Maroko: Otkrila...

Yamalova baka objašnjava zašto je njezin unuk odbio igrati za Maroko: Otkrila da se mora skrivati ​​kad dođe u svoj kvart u kojem je odrastao

Antena 3 emitirala je novu epizodu jutarnjeg programa “Espejo Público” u kojem se osvrću na političke i društvene vijesti s domaće i svjetske scene. U najnovijoj epizodi, posjetili su kvart Rocafonda, koji je postao poznat zahvaljujući nogometašu Barcelone Laminu Yamalu. “Espejo Público” imao je priliku razgovarati s Yamalovom bakom koja je govorila o njegovoj nacionalnosti i odluci da igra za Španjolsku.

Njegov otac Mounir Nasraoui potječe iz Maroka, dok je majka Sheila Ebana iz Ekvatorijalne Gvineje. Prije nego što je odlučio igrati za Španjolsku, Yamal je imao mogućnost predstavljati bilo koju od tih zemalja, a Maroko ga je ranije pokušao uvjeriti da izabere njih. U 2023. godini, predsjednik marokanskog nogometnog saveza Fouzi Lekjaa izjavio je da su imali sastanak s Yamalom, no nogometaš Barcelone je tada odbio igrati za Maroko.

“Ovdje je rođen, ovdje se školovao, to dijete nije iz Maroka, razumijete li me? Moj sin ga nije tjerao ni na što. Mogao je igrati za koga je htio”, kaže Yamalova baka o polemici koja je isprva nastala oko njegove odluke da igra za Španjolsku.

Susjedi kažu da krilni igrač Barcelone povremeno posjećuje kvart u kojem je odrastao, ali to čini inkognito kako bi ostao neprimjećen.

“Kad dođe, to radi s kapuljačom na glavi. Dođe s trenirkom i s kapuljačom. Jedan dan sam mu rekao: ‘Glup si, skidaj kapuljaču, ti si ponos kvarta.”, kaže jedan susjed iz kvarta u kojem je Yamal odrastao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!