NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sergio Aguero je sada zvanično završio karijeru zbog problema sa srcem....

(VIDEO) Sergio Aguero je sada zvanično završio karijeru zbog problema sa srcem. Plakao na oproštaju.

Iz Španjolske nam dolaze poražavajuće vijesti, gdje je Sergio Aguero najavio povlačenje iz nogometa zbog problema sa srcem. Barcelona je prethodno odbacila tvrdnje novinara Gerarda Romera prošlog mjeseca, koji je rekao da će 33-godišnjak završiti igračku karijeru.

Novinar je bio u pravu, jer je katalonski list El Periodico potvrdio da je ova vijest službena i da je neizbježan završetak karijere.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Aguerov posljednji nastup u njegovoj sjajnoj karijeri bio je u Barcinom remiju 1-1 sa Alavesom 30. listopada.

Aguero je i sam ranije bio optimističan u pogledu svojih šansi za ponovno igranje, a rekao je da je “uvijek pozitivan” u izjavi na Twitteru, što se, nažalost, pokazalo kao lažni optimizam.

Rekao je: “S obzirom na glasine, kažem im da slijedim indikacije klupskih liječnika, radim pretrage i liječenje i vidim svoj napredak u roku od 90 dana. Uvijek pozitivan.”

Aguero je najbolji strani igrač u povijesti Premier lige nakon što je postigao 184 gola u nevjerojatnom desetogodišnjem razdoblju s Man Cityjem, gdje je osvojio pet naslova.

Ovaj 33-godišnjak također je treći na ljestvici najboljih strijelaca svih vremena Argentine s 41 golom – samo su Gabriel Batistuta (55) i Lionel Messi (80) zabili više golova za svoju zemlju.

Tužan je to kraj slavne 19-godišnje karijere.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!