NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kapetanu ženskog tima u Škotskoj 'ispalo' koljeno: Pokušavala ga vratiti udarajući...

(VIDEO) Kapetanu ženskog tima u Škotskoj ‘ispalo’ koljeno: Pokušavala ga vratiti udarajući bokserima!

Nogometaši često stječu lošu reputaciju zbog simuliranja i glume, do te mjere da zaboravite koliko su neki od ovih igrača zaista jaki.

Kapetanu ženskog tima

Možda neće biti jači od Jane O’Toole, koja je kapetan ženskog tima St. Mirrena, a ovaj isječak upravo pokazuje nevjerojatnu hrabrost i smjelost:

Možete vidjeti kako joj je koljeno ispalo, dok se ona nije trudila čak to nježno vraćati, nego je udarala po tom koljenu i vratila ga na mjesto. Pogledajte na videu iznad i prosudite sami koliko je ova igračica jača od nekih pa čak i najboljih igrača na svijetu.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!