NaslovnicaVijestiVico Zeljković održao motivacijski govor pred susret sa Nizozemskom

Vico Zeljković održao motivacijski govor pred susret sa Nizozemskom

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine održala je posljednji trening na Philips stadionu u Eindhovenu pred sutrašnji susret s Nizozemskom u sklopu nove sezone Lige nacija.

Zmajevi će gostovati favorizovanoj Nizozemskoj, a selektor Sergej Barbarez na večerašnjem treningu imao je na raspolaganju sve preostale igrače nakon što su kamp napustili Anel Ahmedhodžić i Sead Kolašinac. Njihovo odsustvo predstavlja ozbiljan izazov za Barbareza, posebno u odabiru startne postave za obrambenu liniju uoči važnog sutrašnjeg meča.

Ahmedhodžić je zbog povrede napustio okupljanje, a iako povreda nije djelovala ozbiljno, Barbarez je istaknuo da vjeruje igraču i njegovom osjećaju. Ovaj izostanak dodatno komplicira situaciju u zadnjoj liniji tima.

Treningu su prisustvovali i vodeći ljudi Nogometnog saveza BiH, uključujući predsjednika Vicu Zeljkovića, koji je održao motivacijski govor igračima, istaknuvši planove Saveza za nadolazeći period.

Predsjednik Nogometnog saveza BiH, Vico Zeljković, na svom Instagram profilu podijelio je kako je, zajedno sa svojim saradnicima, posjetio nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine na posljednjem treningu pred susret protiv Nizozemske, kojim započinju novu sezonu UEFA Lige nacija.

“Sa svojim saradnicima direktorom reprezentacije Emirom Spahićem, potpredsjednicima Ivanom Beusom i Irfanom Durićem, generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem i savjetnikom Markom Miličićem, posjetio sam reprezentativce na treningu uoči sutrašnje utakmice protiv Nizozemske, kojom će za nas početi nova sezona UEFA Lige nacija” – istaknuo je Zeljković.

Sutrašnji susret između Nizozemske i BiH počinje u 20:45 sati, a utakmicu će biti moguće pratiti uživo na BHT1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!