NaslovnicaVijestiVeliki problemi u Munchenu: Thomas Muller ovom izjavom zabrinuo sve u klubu

Veliki problemi u Munchenu: Thomas Muller ovom izjavom zabrinuo sve u klubu

Veliki problemi u Munchenu: Thomas Muller ovom izjavom zabrinuo sve u klubu! Zaštitni znak minhenskog Bayerna je svakako Thomas Muller. Napadač je čitav život proveo u Munchenu, a karijeru u Bayernu započeo je još kao 11-godišnjak. Iako je tu cijelu karijeru, on ne krije da bi u skorije vrijeme mogao napustiti klub.

Veliki problemi u Munchenu

Thomas Müller je u intervjuu za list Kicker razgovarao o mogućnosti da napusti klub. Poznato je da njemački reprezentativac nije zadovoljan u klubu jer Carlo Ancelotti nije mogao da mu obeća da će imati mjesto u prvih 11. Bayerna, ali je također italijanski trener nedavno izjavio da će Müller svoju šansu dobiti prije ili kasnije. U svakom slučaju, Thomas Müller više nije igrač za koga je Manchester United ponudio 100 miliona evra prije dvije godine u Bayernu, ali je još uvijek na cijeni na nogometnoj tržnici.

>> Evo šta je Sanchez rekao Wengeru nakon što je propao njegov transfer u Manchester City

“Prije dvije godine bio sam blizu odlazka, razmišljao sam o napuštanju kluba, ali su me iu Bayerna podržali i rekli su mi da ja pripadam ovdje, u Bayern. Rekli da računaju na mene i da sam važan igrač. Naravno, odlazak je uvijek mogućnost i opcija, tako je i sada. I moje će vrijeme isteći. Bastian Schweinsteigera  već dvije godine nema, a bio je ovdje više od 10 godina, ali sada je tu neki novi igrač. Tako će biti i sa mnom. Ako sutra umrem, sahrane me u petak, u subotu će Bayern već igrati utakmicu sa 11 igrača na terenu. Ovo je život, svako ima zamjenu “, rekao je Müller.

“U ovom trenutku ja vjerovatno ne idem nigdje, jer sam u klubu sretan. Ne kažem da me izazov iz neke druge države ne bi povukao za sobom, ali za sada sam tu. Ako me životni put negdje odvede, trudit ću se da i tamo uspijem kao što sam i ovdje uspjeo. Slijedio bi svoje navike kao i ovdje. Radio bi i trenirao i vjerujem da bi bio uspješan. ” – za kraj je rekao Muller.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!