NaslovnicaVijestiVečeras nas u Madridu i Londonu očekuju spektakularni susreti. Evo i sastava...

Večeras nas u Madridu i Londonu očekuju spektakularni susreti. Evo i sastava svih timova!

Večeras započinje četvrtfinalna faza Lige prvaka s nevjerojatnim nogometnim duelima koji će nas ostaviti bez daha. U Madridu će se sastati Real Madrid i Manchester City, dok će Arsenal ugostiti Bayern iz Minhena.

Sva četiri tima uspješno su prošla grupnu fazu i izborila se za mjesto u nokaut-fazi ovog elitnog europskog natjecanja.

Real Madrid, nakon što je izbacio Leipzig sa ukupnih 2:1 u osmini finala, sprema se dočekati Manchester City koji je sa uvjerljivih 6:2 svladao Kopenhagen.

Arsenal je morao proći kroz neizvjesnost jedanaesteraca da bi izbacio Porto, dok je Bayern bio dominantan protiv Lazija s ukupnim rezultatom 3:1.

Očekivani sastavi za večerašnje susrete su sljedeći:

Real Madrid – Manchester City

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Tchouameni, Rüdiger, Mendy; Valverde, Kroos, Camavinga, Bellingham; Vinicius Junior, Rodrygo.

Manchester City: Ederson; Lewis, Stones, Ruben Dias, Akanji; Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, Foden, Grealish; Haaland.

Arsenal – Bayern

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Rice, Odegaard, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli.

Bayern: Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Guerreiro; Laimer, Goretzka; Sane, Musiala, Coman; Kane.

Obje utakmice počinju u 21 sat i bit će prenošene uživo na kanalima Arena Sporta.

Četvrtfinalna faza Lige prvaka nastavlja se sutrašnjim utakmicama u kojima će se sastati Atletico Madrid i Borussia Dortmund te Paris Saint-Germain i Barcelona.

Nakon večerašnjih utakmica, uzvratni susreti iduće sedmice odlučit će koji će timovi proći u polufinale ovog prestižnog natjecanja.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!