NaslovnicaVijestiUzbudljiv završetak prijelaznog roka: Sterling prelazi u Arsenal, Chelsea izdvojio dodatnih 30...

Uzbudljiv završetak prijelaznog roka: Sterling prelazi u Arsenal, Chelsea izdvojio dodatnih 30 milijuna eura

Arsenal je u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka doveo zanimljivo pojačanje, jer je Raheem Sterling postao njihov novi član. Topnici su uspjeli dovršiti svu potrebnu papirologiju i službeno potvrditi Sterlingovu posudbu iz Chelseaja, a brzi krilni nogometaš ostat će na stadionu Emirates do kraja sezone.

O Sterlingovoj budućnosti odlučivalo se jučer cijeli dan nakon što ga je trener Chelseaja Enzo Maresca otpisao. Sterling je bio blizu prelaska u Manchester United, ali su Vragovi na kraju odustali, što je iskoristio Arsenal i brzo osigurao dolazak bivšeg engleskog reprezentativca.

Arsenalu je trebao krilni igrač nakon što je Reiss Nelson otišao u Fulham, a dolazak Sterlinga svakako je pojačao konkurenciju na toj poziciji u redovima Topnika. Također, vrijedi napomenuti da je Arsenal napustio napadač Eddie Nketiah, koji je za 25 milijuna eura prešao u Crystal Palace.

U završnici prijelaznog roka nije mirovao ni Chelsea koji nastavlja trošiti milijune, a sinoć je dogovorena posudba Jadona Sancha iz Uniteda uz obavezni otkup ugovora za 30 milijuna eura na kraju sezone.

Unatoč odlasku Sterlinga, u navalnom redu Chelseaja vlada ogromna gužva, jer osim Sancha tu su i Nicolas Jackson, Christopher Nkunku, Noni Madueke, Cole Palmer, Mihajlo Mudrik, Pedro Neto, Marc Guiu, Joao Felix.

Posljednjih sati prijelaznog roka bio je aktivan i Manchester United koji je iz PSG-a doveo defenzivnog veznjaka Manuela Ugartea, reprezentativca Urugvaja, za kojeg je platio 50 milijuna eura odštete. Finiš prijelaznog roka u Engleskoj bio je posebno zanimljiv s vratarske strane, jer je nekoliko njih promijenilo sredine.

Aron Ramsdale prešao je iz Arsenala u Southampton za 21 milijun eura, a kao zamjenu za njega londonska momčad je odmah dovela Neta iz Bournemoutha. Wolverhampton je doveo Sama Johnstona iz Crystal Palacea za 12 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!