NaslovnicaVijestiUređaj pratio otkucaje srca Cristiana Ronalda tijekom utakmice sa Slovenijom: Ovo su...

Uređaj pratio otkucaje srca Cristiana Ronalda tijekom utakmice sa Slovenijom: Ovo su rezultati

Tijekom utakmice osmine finala Eura protiv Slovenije, otkucaji srca Cristiana Ronalda bili su najniži u trenutku kada je išao izvoditi jedanaesterac nakon produžetaka. Ovo su otkrila mjerenja uređaja koji je portugalski napadač nosio tijekom susreta.

Podsjećamo, Portugal je u četvrtfinale Europskog prvenstva stigao boljim izvođenjem jedanaesteraca od Slovenije. Glavni dio utakmice i produžeci protekli su bez postignutih golova, a u seriji jedanaesteraca Portugal je imao tri precizna izvođača i Dioga Costu na golu koji je zaustavio tri lopte.

Možda bi sve moglo biti završeno i ranije da je Ronaldo u 115. minuti uspio postići gol iz penala, no Jan Oblak je izvanrednom reakcijom spriječio gol i održao rezultat 0:0. U drugom Ronaldovom pokušaju to mu nije uspjelo. Ronaldova smirenost tijekom izvođenja penala očituje se u zabilježenim podacima pulsa.

U tim trenucima, otkucaji njegovog srca bili su oko 100 u minuti, što je puno manje nego kad je Bruno Fernandes postigao gol za 2:0 (oko 125 otkucaja u minuti). Kad je Bernardo Silva izvodio treći penal i osigurao prolazak Portugala u četvrtfinale Eura, otkucaji su mu prelazili 170.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!