NaslovnicaVijestiUnited tražio dopuštenje za prijevoz svojih igrača s Cityjevom momčadi, no zahtjev...

United tražio dopuštenje za prijevoz svojih igrača s Cityjevom momčadi, no zahtjev je odbijen

Manchester United zamolio je Manchester City da dopusti Alejandru Garnachu i Kobbieju Mainoou ulazak u privatni avion koji je City unajmio za svoje igrače i igračice koji će u ponedjeljak putovati u Pariz na dodjelu Zlatne lopte. Zamolba je odbijena. Prema informacijama Daily Maila, prvaci Premier lige osigurali su privatni let za osam kandidata za ovu prestižnu nagradu.

“United je iznenadio potezom, pitajući susjede ima li mjesta za dvojicu njegovih igrača”, stoji u objavljenom tekstu, i dodaje se: “Nažalost, klub s Old Trafforda dobio je obavijest da nema mjesta te im je savjetovano da osiguraju vlastiti prijevoz.”

United nastoji smanjiti troškove, a ovo je bio jedan od prijedloga za uštedu. Cityjevi igrači Ruben Dias, Phil Foden, Erling Haaland i Rodri natječu se za nagradu u muškoj kategoriji, dok su Yui Hasegawa, Lauren Hemp i Khadija Shaw kandidatkinje u ženskoj kategoriji.

Savinho je također nominiran u kategoriji igrača do 21 godine, zajedno s Unitedovim Garnachom i Mainoom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!