NaslovnicaVijestiUnited doveo prvo veliko pojačanje

United doveo prvo veliko pojačanje

Nakon tjedana “mirovanja” na tržištu transfera, Manchester United je konačno dogovorio prvo pojačanje u eri Erika ten Haga, a riječ je o mladom Tyrellu Malaciji koji dolazi iz Feyenoorda.

Tyrell Malacia je favorit Erika ten Haga i Nizozemac je želio dovesti vrlo talentiranog lijevog beka koji je dominirao nizozemskim nogometom od prvog dana na Old Traffordu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Upravo je protiv Ten Hagovog bivšeg kluba Ajaxa Malacia odigrao nekoliko odličnih utakmica i to je novog trenera Uniteda “natjeralo” da svim silama krene na njega.

Transfer je sinoć dogovoren. Prema riječima uvaženog Fabrizia Romana, sve je dogovoreno. To podrazumijeva dogovor između Manchester Uniteda i Feyenoorda, te kluba s igračem oko plaće i duljine ugovora.

Manchester United će za 22-godišnjeg lijevog beka platiti 15 milijuna eura uz dodatna dva milijuna bonusa. Malacia je prvo pojačanje u eri Ten Haga, a sljedećih dana očekuje se još nekoliko velikih akvizicija na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!