NaslovnicaVijestiUgrožen REKORD Neymara: Brazilac više neće biti najskuplji, Real i Barca spremni...

Ugrožen REKORD Neymara: Brazilac više neće biti najskuplji, Real i Barca spremni platiti 234 miliona za …

Na ljeto nas, kako sada stvari stoje, čeka jedan on najaktivnijih transfer rokova u zadnjih nekoliko godina. Nekoliko velikih ekipa je spremno za remont, a posebno bi trebali biti aktivni klubovi iz Španije, prije svih Real Madrid.

Neymar najavio transfer

Prema trenutnom omjeru snage na nogometnim travnjacima i s obzirom na sjajne igre, jedna od glavnih zvijezda transfer roka će biti Christian Eriksen, koji trenutno igra u životnoj formi u dresu Tottenhama.

Transfer glasine: Barca zbog Srbina odbila Griezmanna, Kante napušta Chelsea, Pjanić na meti tri velika kluba

Engleski mediji izvještavaju o njegovom nezadovoljstvu u Londonu i želji za promjenom kluba, što je prije moguće. Uprava Spursa spremna je pustiti Danca jer ne žele nezadovoljne igrače u ekipi, ali njegova naknada je ogromna i iznosi 200 milijuna funti, ili gotovo 234 milijuna eura.

Ako bi netko želio iskoristiti tu priliku, Danac bi postao najskuplji nogometaš u povijesti nogometa, čak bi sa trona skinuo i Neymara i njegovih 222 milijuna eura odštete. Eriksena trenutno najviše zanima Real, koji priprema transfer koji bi uključivao i nesretnog Gareth Balea.

Talijanski mediji izvješćuju kako bi Juventus mogao biti također uključen u ovaj transfer ali ipak teško je očekivati jer su ranije potpisali Arona Ramseya iz Arsenala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!