NaslovnicaVijestiUdarac za Real pred El Clasico: Courtois i Rodrygo neće igrati protiv...

Udarac za Real pred El Clasico: Courtois i Rodrygo neće igrati protiv Barcelone

Nogometaši Real Madrida bit će znatno oslabljeni u subotnjem El Clasicu protiv Barcelone, jer su zbog ozljeda otpala dva važna igrača. Kraljevski klub je skupo platio preokret i pobjedu protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka rezultatom 5:2, jer su nakon utakmice stigle loše vijesti.

Liječnički pregledi su pokazali da je najbolji vratar svijeta Thibaut Courtois ozlijedio aduktor lijeve noge, dok je Brazilac Rodrygo zadobio ozljedu tetive na desnoj nozi.

Zbog toga obojica neće biti u sastavu za veliki derbi, što predstavlja veliki udarac za Real koji se već suočava s brojnim ozljedama, slično kao i Barcelona.

Katalonski klub trenutno ima tri boda više od Real Madrida, a utakmica će se odigrati u subotu na Santiago Bernabeuu s početkom u 21 sat.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!