NaslovnicaVijestiTuchel odgovorio nezadovoljnim navijačima: Ispričavam se zbog svoje njemačke putovnice

Tuchel odgovorio nezadovoljnim navijačima: Ispričavam se zbog svoje njemačke putovnice

Njemački trener Thomas Tuchel, bivši trener PSG-a, Chelseaja i minhenskog Bayerna, imenovan je novim izbornikom engleske nogometne reprezentacije, a dužnost će preuzeti 1. siječnja 2025., objavio je Engleski nogometni savez (FA). Na svojoj prvoj konferenciji za medije dotaknuo se različitih tema, uključujući neka osjetljiva pitanja poput pjevanja himne.

“Koliko razumijem, to je osobna odluka. Neki pjevaju himnu, a neki ne. Engleska himna ima poseban značaj. Osjetio sam atmosferu na Wembleyju kada sam bio sudionik finala FA kupa. U svakom slučaju, iskazat ću poštovanje prema himni, kao i prema svojoj novoj ulozi i zemlji koju sada predstavljam”, izjavio je Tuchel.

Za nezadovoljne navijače imao je sljedeću poruku: “Ispričavam se što imam njemačku putovnicu. Možda su neki od njih prepoznali moju strast tijekom utakmica Premier lige. Volim živjeti i raditi u Engleskoj, i ponosan sam što sam izbornik. Nadam se da ću to dokazati svojim radom,” dodao je novi izbornik Engleske.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!