NaslovnicaVijestiTuchel je novi izbornik Engleske, a dužnost će preuzeti 1. siječnja 2025....

Tuchel je novi izbornik Engleske, a dužnost će preuzeti 1. siječnja 2025. godine

Njemački stručnjak Thomas Tuchel, bivši trener PSG-a, Chelseaja i minhenskog Bayerna, imenovan je novim izbornikom engleske nogometne reprezentacije, a službenu dužnost preuzet će 1. siječnja 2025., objavio je Engleski nogometni savez (FA).

Naslijedit će Garetha Southgatea, koji je vodio reprezentaciju Engleske od 2016. do 2024., te Leeja Carsleya, čiji je privremeni mandat produžen zaključno s utakmicama u studenom. Tuchel će tako postati treći strani trener u povijesti Tri lava, nakon Šveđanina Svena-Görana Erikssona (2001.-2006.) i Talijana Fabia Capella (2007.-2012.).

“Vrlo sam počašćen što mi je ukazana prilika da vodim englesku reprezentaciju”, izjavio je Tuchel za englandfootball.com. “Dugo sam osjećao osobnu povezanost s igrom u ovoj zemlji i već mi je dala neke nevjerojatne trenutke. Imati priliku predstavljati Englesku velika je privilegija, a prilika za rad s ovom posebnom i talentiranom skupinom igrača vrlo je uzbudljiva”, dodao je.

“Presretni smo što smo angažirali Thomasa Tuchela, jednog od najboljih trenera na svijetu, te Anthonyja Barryja, jednog od vodećih engleskih trenera, kao njegovog pomoćnika,” izjavio je izvršni direktor FA Mark Bullingham.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!