NaslovnicaVijestiTreneri La Lige prijete štrajkom ako važan zahtjev ne bude ispunjen

Treneri La Lige prijete štrajkom ako važan zahtjev ne bude ispunjen

Treneri španjolskih prvoligaša odlučili su se organizirati kako bi se izborili za svoja prava. Nakon sastanka na kojem je sudjelovalo oko 40 trenera, njihovi će se predstavnici danas sastati s vodstvom La Lige, a jedna od glavnih tema bit će financijska zaštita trenera koji dobiju otkaz u klubovima.


Zagovaraju da se u pravilnik natjecanja uvede načelo prema kojem klubovi ne mogu angažirati novog trenera dok se ne postigne dogovor s bivšim trenerom oko financijske isplate za otkaz. Na spomenutom sastanku prisustvovala su i brojna poznata imena.

Marca izvještava da su među prisutnima bili Carlo Ancelotti, Diego Simeone i Xavi Hernández. Treneri su jednoglasno odlučili da neće biti popuštanja u pregovorima s čelnicima La Lige kada je riječ o pravilima financijske zaštite otpuštenih kolega. Prema informacijama Marce, ako njihov zahtjev ne bude ispunjen, postoji mogućnost organiziranja štrajka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!