NaslovnicaVijestiTrener PSV-a oduševljen Perišićem: "Ostali igrači bi trebali gledati Ivana i učiti...

Trener PSV-a oduševljen Perišićem: “Ostali igrači bi trebali gledati Ivana i učiti od njega”

Ivan Perišić službeno je predstavljen u srijedu kao novi igrač nizozemskog PSV-a. Priključio se momčadi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora s Hajdukom, a u izjavi za klupski YouTube kanal rekao je: “Pomalo sam iznenađen što sam ovdje, ali nakon što sam postao slobodan igrač proteklih tjedana, čekao sam najbolju opciju za sebe i svoju obitelj.” Trener PSV-a, Peter Bosz, izrazio je oduševljenje dolaskom hrvatskog krilnog nogometaša.

“Njegov pobjednički mentalitet me impresionirao. Drugi dečki bi trebali gledati Ivana i učiti od njega. On pokazuje što je potrebno da dođete do vrha”, rekao je svojim igračima 60-godišnji stručnjak.

Bosz vodi PSV od prošle godine i u 56 utakmica zabilježio je 41 pobjedu, 10 remija i 5 poraza. Prošle sezone dominantno je osvojio domaće prvenstvo, a u svojoj karijeri vodio je i klubove poput Ajaxa, Borussije Dortmund, Bayera i Lyona.

Perišić je u srijedu pojasnio svoju odluku da se pridruži PSV-u: “Uživam igrati za trofeje, to je moj način razmišljanja. Uvijek težim većem, igrao sam u mnogim klubovima i državama, volim promjene i pobjede. Imao sam nekoliko ponuda iz Italije, Španjolske i Francuske, kao i iz arapskih klubova, ali želim se boriti za značajne trofeje, a PSV je idealan klub za to.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!