NaslovnicaVijestiTransfer Olma u Saudijsku Arabiju neće se dogoditi: Iz kluba poručili da...

Transfer Olma u Saudijsku Arabiju neće se dogoditi: Iz kluba poručili da je šansa za to 0 posto

Dani Olmo sigurno neće nastaviti karijeru u Al Nassru. Iako se prije nekoliko dana pojavila vijest da će se španjolski reprezentativni veznjak pridružiti ekipi u kojoj igraju Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović, sportski direktor RB Leipziga Rouven Schroder jasno je demantirao tu mogućnost.

Saudijski klub pokazao je interes za dovođenje Olma, a taj interes se povećao nakon što je 26-godišnji veznjak, bivši igrač zagrebačkog Dinama, briljirao na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Španjolska je osvojila zlato, a Olmo je pridonio s tri gola i dvije asistencije. Već prije tog uspjeha nagađalo se da bi Olmo mogao napustiti RB Leipzig, a čekalo se da netko aktivira klauzulu u njegovom ugovoru koja omogućava transfer za 60 milijuna eura. Iako klauzula nije aktivirana, Olmo će još neko vrijeme biti dostupan po toj cijeni.

Zainteresirani su Manchester City, Manchester United, Bayern, Barcelona, PSG, a nedavno i Al Nassr. Međutim, Schröder je jasno potvrdio da Olmo sigurno neće postati suigrač Ronalda i Brozovića.

“Šansa da se to dogodi je 0 posto. Olmo neće ići u Saudijsku Arabiju”, rekao je sportski direktor RB Leipziga. Olmo ima ugovor s njemačkim klubom do kraja lipnja 2027. Za Leipzig je postigao 29 i asistirao za 34 gola u 148 utakmica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!