NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Thomas Muller na meti velikih klubova, iskusni veznjak napušta Old...

Transfer glasine: Thomas Muller na meti velikih klubova, iskusni veznjak napušta Old Trafford, Barcelona osigurala pojačanje u odbrani

Transfer glasine: Thomas Muller na meti velikih klubova, iskusni veznjak napušta Old Trafford, Barcelona osigurala pojačanje u odbrani! Ljetni transfer rok je završen, trošilo se najviše do sada. Rekordi, što se tiče visine obeštećenja padali su iz dana u dan. Odmah nakon završetka transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Arsenal, Chelsea i Liverpool su pokazali interesovanje za potpisivanjem igrača Bayerna  Tomasa Mulera još tokom ovog ljeta, a prve ponude za njega Bayern bi mogao dobiti u mjesecu januaru, javlja Sport Bild. Mullerova budućnost u Bajernu izgleda da je neizvjesna. Njemu više nije zagarantovano mjesto u prvoj postavi Bayerna, Ancelotti ga rotira sa ostalim ofanzivnim veznjacima, a pored klubova iz Premier lige interes za Mullera je pokazao i Juventus.

>> FIFA 2018: TOP 100 najboljih nogometaša

Čelnici Manchester Uniteda dali su do znanja Ashley Youngu da mu neće praviti probleme ukoliko želi da da napusti klub ove zime, piše The Sun. Očekivalo se da će 32-godišnjak napustiti klub već ovo ljeto ali je ostao u klubu bez obzira što mu ugovor ističe na ljeto 2018. godine, iako klub ima mogućnost da ga produži za dodatnu sezonu. Young je rekao da želi ostati u klubu i kao rezerva ali teško je očekivati da će mu United ponuditi novi ugovor te je odlazak realnija opcija.

Barselona će dovesti Palmeirasovog defanzivca Yerry Mina u januaru kako bi povećali konkurenciju u zadnjoj vrsti sa kojom raspolaže Ernesto Valverde, izvještava Mundo Deportivo. Dogovor je već postignut sa ekipom Palmeirasa, a Barcelona je dužna platiti 9 miliona eura ukoliko ga dovedu u januaru ili 10 mililiona eura ukoliko se za takav potez odluče na ljeto 2018. godine. Nakon brojnih neuspješnih transfera, očekuje se da će Barca iskoristiti priliku te defanzivca dovesti već u januaru.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!