NaslovnicaVijestiTko prolazi u finale hrvatskog kupa? Evo što kažu kladionice!

Tko prolazi u finale hrvatskog kupa? Evo što kažu kladionice!

U srijedu, četiri vodeće momčadi hrvatske lige susrest će se u polufinalu SuperSport Kupa. Važno je napomenuti da se u polufinalu igra samo jedna utakmica, dok će finale biti odigrano u dvije utakmice.

Prvo, s početkom u 16 sati na stadionu u Kranjčevićevoj, susrest će se Lokomotiva i Rijeka, dok će od 19 sati na stadionu Poljud snage odmjeriti branitelj naslova, Hajduk, i Dinamo. Kladionice predviđaju izrazito neizvjesne dvoboje.

Kladionice nude koeficijent od 1.60 za prolazak Rijeke u finale, dok je koeficijent za prolazak Lokomotive 2.20. Što se tiče druge utakmice, kladionice daju jednake šanse (50-50) za prolazak Hajduka i Dinama, s koeficijentom od 1.85 za oba kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!