NaslovnicaVijestiThomas Müller objavio da se povlači iz njemačke reprezentacije

Thomas Müller objavio da se povlači iz njemačke reprezentacije

Njemački nogometaš Thomas Müller, osvajač Svjetskog prvenstva 2014. i zvijezda minhenskog Bayerna, objavio je svoje povlačenje iz reprezentacije. “Nakon 131 međunarodne utakmice i 45 golova, danas se opraštam od njemačke reprezentacije,” rekao je u videu koji je objavio na svojim društvenim mrežama.

Posljednju utakmicu za reprezentaciju Müller je odigrao u četvrtfinalu domaćeg Europskog prvenstva kada je Španjolska golom Mikela Merina u 119. minuti eliminirala Njemačku.

Müller je prvi put obukao dres njemačke A reprezentacije u ožujku 2010. godine i od tada je sudjelovao na četiri svjetska prvenstva i četiri europska prvenstva. Sa 131 nastupom za reprezentaciju, nalazi se na trećem mjestu iza Lothara Matthäusa (150) i Miroslava Klosea (137).

U njemačkoj reprezentaciji nakon poraza u četvrtfinalu oprostio se veznjak Toni Kroos koji je i prije Europskog prvenstva najavio kraj karijere. Vratar Manuel Neuer navodno razmišlja o prekidu igranja za reprezentaciju, ali još nije donio konačnu odluku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!