NaslovnicaVijestiTeško ozlijeđen Ter Stegen: Vrisak se čuo i na tribinama, za njega...

Teško ozlijeđen Ter Stegen: Vrisak se čuo i na tribinama, za njega je sezona okončana

Nogometaši Barcelone slavili su na stadionu De la Ceramica u šestom kolu La Lige pobijedivši Villarreal rezultatom 5:1, čime su nastavili savršen niz na početku nove sezone. No, slavlje je zasjenila teška ozljeda vratara Marca-Andrea ter Stegena. Pred kraj prvog poluvremena, njemački vratar uhvatio je visoku loptu, ali nakon doskoka začuo se njegov vrisak koji je šokirao sve prisutne navijače.

Ter Stegen je iznesen s terena na nosilima zbog teške ozljede tetive patele, što će ga udaljiti s terena najmanje osam do devet mjeseci, čime je njegova sezona završena. U nastavku utakmice zamijenio ga je Inaki Pena, koji ima vrlo malo iskustva u prvoligaškim nastupima. Ova ozljeda samo je jedna u nizu koje su ove sezone pogodile svlačionicu Barcelone.

Barcelona je i dalje na prvom mjestu s maksimalnim učinkom, četiri boda ispred drugoplasiranog Reala. U sljedećem kolu Barcelona će na svom terenu ugostiti Getafe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!