NaslovnicaVijestiTerzić podnio ostavku u Dortmundu nakon nesuglasica s legendom kluba

Terzić podnio ostavku u Dortmundu nakon nesuglasica s legendom kluba

Edin Terzić je podnio ostavku na poziciji trenera Borussije Dortmund, što je objavio insajder Patrick Berger, a klub je ubrzo potvrdio službeni raskid suradnje s ovim 41-godišnjim stručnjakom.

Nakon što je došlo do sukoba s legendom kluba Matsom Hummelsom, koji je postavio ultimatum u vezi svog daljnjeg ostanka u klubu, Edin Terzić je sam odlučio povući se. Hummels želi nastaviti suradnju s Borussijom nakon isteka ugovora, ali jasno je izrazio zahtjev za smjenom Edina Terzića, s kojim nije u dobrim odnosima već neko vrijeme.

Borussija je organizirala hitan sastanak u klubu na kojem je prihvaćena Terzićeva ostavka, a najizgledniji kandidat za njegovog nasljednika je Terzićev pomoćnik Nuri Sahin.

Borussia je ove sezone razočarala u Bundesligi, gdje je zauzela tek peto mjesto, no iznenađujuće se plasirala u finale Lige prvaka gdje ju je Real svladao rezultatom 2:0.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!