NaslovnicaVijestiTen Hag nakon još jednog neuspjeha: I ja se moram pogledati u...

Ten Hag nakon još jednog neuspjeha: I ja se moram pogledati u ogledalo

Erik ten Hag i Manchester United ponovno su doživjeli neuspjeh. U prvom kolu Europa Lige, na svom Old Traffordu, odigrali su samo 1:1 protiv Twentea. Tako je United i ovo natjecanje započeo loše, slično kao i Premier ligu. U prvih pet kola osvojili su tek sedam bodova, a vodeći City već im bježi šest bodova.

Zbog toga su pod teškim kritikama i momčad i trener Erik ten Hag. Nizozemcu je ovo treća sezona na čelu Uniteda. Do sada je osvojio po jedan FA kup i Liga kup, ali navijači smatraju da to nije dovoljno. Od menadžera koji je na pojačanja potrošio 650 milijuna eura očekuju borbu za naslov prvaka Engleske i povratak kluba na važno mjesto u Ligi prvaka.

Ten Hag nije uspio ostvariti svoje ciljeve jer je prošle sezone u Ligi prvaka ispao već u skupini, dok je prvenstvo završio na osmom mjestu. Nakon remija s Twenteom, United u posljednjih devet europskih utakmica ima samo jednu pobjedu, uz tri remija i čak pet poraza. Ten Hag je prvo uputio kritike svojim igračima:

“Ne smijemo dozvoliti da izjednače na način na koji su to učinili. Njihov desni bek prolazi kroz sredinu terena bez da ga itko zaustavi. Moramo ubiti utakmice.” Potom je samokritično dodao: “U mnogim utakmicama vidim koliko naporno radimo, ali danas moram izreći kritiku. Ipak, to se ne odnosi samo na momčad. I ja se moram pogledati u ogledalo. I ja sam dio ovoga.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!