NaslovnicaVijestiTalijani poslali čak četiri ponude, ali Martin Baturina ostaje u Dinamu

Talijani poslali čak četiri ponude, ali Martin Baturina ostaje u Dinamu

Martin Baturina ostaje u Dinamu. Ova odluka je konačna, kako za klub, tako i za igrača, iako je tijekom jučerašnjeg dana Fiorentina ozbiljno pokazala interes za Dinamovu desetku. Talijanski klub poslao je četiri ponude, ali je Dinamo sve odbio.

Fiorentina je započela s ponudom od 15 milijuna eura, što je na Maksimiru dočekano s osmijehom, ali Talijani nisu odustajali. Povećavali su iznos, nudili bonuse i ogromnu plaću Baturini, no Dinamo je sve odbijao. Na kraju su došli do ponude od 18 milijuna eura, uz postotak od buduće prodaje i bonuse, ali je predsjednik Dinama odlučio da Baturina ostaje u klubu.

U tome je pomogao i sam igrač koji ovo ljeto nije želio napustiti Maksimir. Pogotovo nakon osigurane Lige prvaka i nakon što je u sve većim planovima Zlatka Dalića. Baturini se ne žuri, a sada ni Dinamu koji je ulaskom u Ligu prvaka zatvorio financijsku konstrukciju za ovu, a dijelom i za iduću godinu.

Baturina će biti nagrađen za svoju vjernost Dinamu i odluku da ostane na Maksimiru još ovu sezonu. Trenutno najvrjedniji igrač Dinama zarađuje oko 400.000 eura po sezoni, a uskoro bi trebao dobiti novi ugovor s povećanom plaćom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!