NaslovnicaVijestiSuperkompjuter prognozirao pobjednika Premier lige

Superkompjuter prognozirao pobjednika Premier lige

Uzbudljiva utrka za naslov prvaka u Premier ligi dobiva dodatnu dimenziju, a superkompjuter tvrtke Opta donosi svoje predviđanje ishoda sezone 2023/24. Unatoč jakoj konkurenciji u obliku Manchester Cityja i Arsenala, Liverpool trenutno drži prvo mjesto, ali hoće li zadržati prednost?


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Liverpool je trenutno favorit za osvajanje naslova s impresivnih 54% šanse prema superkompjuteru Opte. Unatoč vodstvu, Jürgen Kloppova momčad ne može opušteno mirno čekati kraj sezone. U posljednjoj utakmici, Liverpool je pobijedio Chelsea rezultatom 3-0 u dominantnom nastupu pred oduševljenom publikom na Anfieldu. Međutim, Klopp će se suočiti s izazovom jer je najavio svoj odlazak iz kluba ovog ljeta.

Manchester City, trenutni drugoplasirani tim, slijedi Liverpool s pet bodova zaostatka, ali imaju utakmicu manje. Superkompjuter procjenjuje njihove šanse za osvajanje naslova na 42%. Pep Guardiolina ekipa osigurala je pobjedu od 3-1 protiv Burnleyja, a povratak ključnih igrača poput Kevina De Bruynea i Erlinga Haalanda dodatno im je pojačao šanse.

Arsenal, koji je trenutno izjednačen s Cityjem po broju bodova, prema superkompjuteru Opte ima tek 3% šanse za osvajanje naslova. Klub Mikel Artete željan je povratka na vrh nakon nekoliko sezona neuspjeha, ali predviđanja nisu u njihovu korist.

Najveće iznenađenje predviđanja su Tottenham Hotspur i Aston Villa, koji su oba dobila šanse od samo 0,1% za šokantno iznenađenje. Iako se čini nevjerojatnim, nogomet često piše nevjerojatne priče, pa će navijači ovih klubova možda sanjariti o neočekivanom uspjehu.

Bet365 kladionica daje kvotu od 1.66 na pobjedu Cityja, dok je na Liverpool 3.00.

Utrka za naslovom prvaka Premier lige nastavlja se dinamično, a vrijeme će pokazati može li superkompjuter Opte točno predvidjeti ishod ili će nogomet opet pokazati svoju nepredvidivost.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!