NaslovnicaVijestiŠto namjerava Bruno Fernandes? Iz utakmice u utakmicu dobiva crvene kartone

Što namjerava Bruno Fernandes? Iz utakmice u utakmicu dobiva crvene kartone

Nogometaši Manchester Uniteda prolaze kroz loše razdoblje, a pozicija Erika Ten Haga na klupi kluba nikad nije bila nestabilnija. Posebna priča je vezana za glavnu zvijezdu i, prema očekivanjima, najboljeg igrača tima – Bruna Fernandesa. Umjesto da igrač njegove kvalitete, poznat po kreativnosti i izvanserijskom talentu, doprinosi boljim rezultatima, Bruno Fernandes je iznenadio nogometni svijet sa dva crvena kartona u razmaku od samo četiri dana.

Prvo je direktno isključen u porazu protiv Tottenhama tijekom vikenda (0:3), a zatim je sinoć dobio još jedan crveni karton protiv Porta u drugom kolu Europske lige (3:3). Manchester United je sinoć imao prednost od dva gola, ali su na kraju jedva izborili bod zahvaljujući golu Harryja Maguirea u sudačkoj nadoknadi.

Erik Ten Hag vjerojatno prolazi kroz svoje posljednje dane na klupi Manchester Uniteda, dok pojedini engleski mediji i nogometni portali tvrde da Bruno Fernandes namjerno dobiva crvene kartone i ne igra dobro kako bi ubrzao smjenu trenera. Portal Football365 otišao je toliko daleko da je postavio pitanje čitateljima: “Vjerujete li da Bruno Fernandes radi na smjeni Erika Ten Haga?” uz komentar: “To je sigurno jedno od mogućih objašnjenja za takve nastupe i crvene kartone.”

Nevjerojatno je da nizozemski trener još uvijek vodi Manchester United, no čini se da njegovoj epizodi na Old Traffordu uskoro dolazi kraj. U javnosti se spominje mnogo imena kao potencijalnih nasljednika, a među najzvučnijima su Talijani Massimiliano Allegri i Simone Inzaghi.

Najnovije vijesti

Crnogorac žestoko kažnjen zbog ujedanja protivnika

0
Crnogorski nogometaš Milutin Osmajić dobio je strogu kaznu nakon što je izazvao incident na utakmici engleskog Championshipa između njegovog Prestona i Blackburna. Osmajić je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!