NaslovnicaVijestiStari prijatelj čeka Nagelsmanna u Zenici: Nadam se da će on otići...

Stari prijatelj čeka Nagelsmanna u Zenici: Nadam se da će on otići kući tužan, a ne ja

Izbornik Njemačke Julian Nagelsmann priprema se za sutrašnju utakmicu u Zenici protiv Bosne i Hercegovine, gdje će se ponovno susresti s bivšim prijateljem i kolegom iz svlačionice, Erminom Bičakčićem.

Nagelsmann je tijekom godina radio u Hoffenheimu, prelazeći s jedne trenerske pozicije na drugu. Upravo je u tom klubu izgradio svoje trenersko ime, nakon čega je, preko Leipziga i Bayerna, započeo svoju karijeru kao izbornik Njemačke. Tijekom dugog perioda u Hoffenheimu upoznao je nekoliko igrača iz Bosne i Hercegovine, a prema njegovom mišljenju najviše se istaknuo Ermin Bičakčić, reprezentativac BiH, koji će sutra biti na suprotnoj strani terena.

Na današnjoj konferenciji za medije, izbornik Njemačke naglasio je kako se posebno raduje susretu s Bičakčićem, te je nekoliko puta istaknuo kvalitete iskusnog bh. stopera. Ipak, nada se da će nakon utakmice on biti zadovoljniji od svog protivnika i nekadašnjeg kolege.

“U Hoffenheimu smo proveli sjajne trenutke zajedno. Bio je agresivan igrač, koji je uvijek davao sto posto, i na treninzima i na utakmicama. Imao je odličnu karijeru u Bundesligi, a nisam ga dugo vidio. Nadam se da će se i on sutra radovati što me vidi, ali nadam se da će on otići kući tužan, a ne ja”, rekao je Nagelsmann.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!