NaslovnicaVijestiSpektakl na Wembleyju: Evo gdje gledati finale Lige prvaka između Borussije i...

Spektakl na Wembleyju: Evo gdje gledati finale Lige prvaka između Borussije i Reala

Večeras u 21 sat na stadionu Wembley u Londonu, Real Madrid i Borussia Dortmund igraju finale Lige prvaka. U borbi za europski naslov su autsajder i jedan od favorita, te najtrofejniji klub u povijesti natjecanja, koji je osvojio ukupno 14 titula.

Malo tko je vjerovao da će Borussia Dortmund stići do finala Lige prvaka i boriti se za svoj drugi trofej. S druge strane, trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, već ima dva takva trofeja, dok su zvijezde tima Toni Kroos i Luka Modrić osvojili po pet europskih naslova.

Luka Modrić, hrvatski maestro, večeras može dostići legendarni rekord Paca Genta, koji je šest puta bio prvak Europe s Realom Madridom. Istovremeno, njemački velikan Toni Kroos igra svoj posljednji meč za Real. On je već okusio pobjedu nad Borussijom na Wembleyju, kada je s Bayernom osvojio Ligu prvaka 2013. godine.

TIP DANA – Finale Lige prvaka: Dortmund vs Real Madrid

Navijačima Borussije još je uvijek svjež sjećanje na bolni poraz i Robbenov gol u zadnjim minutama finala. Mats Hummels i Marco Reus jedini su preostali igrači iz Kloppove ere, a Reus, kao klupski simbol, večeras igra svoj posljednji meč za Borussiju.

Borussia Dortmund je osigurala mjesto u finalu nakon što je osvojila skupinu s PSG-om, Milanom i Newcastleom, te je u nokaut-fazi izbacila PSV, Atletico i PSG. Real Madrid je dominirao u svojoj skupini ispred Napolija, Brage i Union Berlina, te je u eliminacijama savladao Leipzig, Manchester City i Bayern.

Utakmicu možete pratiti uživo na HRT 2 i Arena Sport 1.

Mogući sastavi

DORTMUND: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Can, Sabitzer – Adeyemi, Brandt, Sancho – Füllkrug. 

REAL MADRID: Courtois – Carvajal, Nacho, Rudiger, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!