NaslovnicaVijestiŠpanjolski izbornik: Možda bi se mogli ukinuti produžeci na Europskom prvenstvu

Španjolski izbornik: Možda bi se mogli ukinuti produžeci na Europskom prvenstvu

Luis de la Fuente, izbornik španjolske nogometne reprezentacije, ne bi imao ništa protiv ukidanja produžetaka na Europskom prvenstvu. Crvena furija je do sada odigrala samo jedan produžetak na Euru, i to u četvrtfinalu protiv Njemačke, kada je slavila protiv Elfa golom Mikela Merina u 119. minuti.

Prema De la Fuenteu, njegova ekipa bi bila odmornija za polufinalnu utakmicu Europskog prvenstva protiv Francuske da nije morala igrati dodatnih 30 minuta protiv Njemačke. Zbog toga izbornik Crvene furije zagovara ukidanje produžetaka.

“Na turniru kao što je Europsko prvenstvo, koje je tako zahtjevno, možda bi se produžeci mogli ukinuti”, rekao je De la Fuente, dodavši da treba zadržati format produžetaka polufinala i finala.

Španjolska će večeras odigrati polufinale Eura protiv Francuske na Allianz Areni u Münchenu, a početak susreta planiran je za 21 sat.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!