NaslovnicaVijestiŠPANJOLCI OTKRILI ŠOKANTNE CIFRE: Evo koliko novca Mbappe traži od Real Madrida

ŠPANJOLCI OTKRILI ŠOKANTNE CIFRE: Evo koliko novca Mbappe traži od Real Madrida

Prema informacijama vodećih francuskih medija, 25-godišnji Kylian Mbappé, najbolji igrač i strijelac Paris Saint-Germaina (PSG) te kapetan reprezentacije Francuske, gotovo je postigao dogovor o prelasku u Real Madrid.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon sedam godina provedenih u PSG-u, gdje je u 289 utakmica postigao 242 gol i namjestio 105, Mbappé će napustiti klub na kraju sezone kao slobodan igrač. Real Madrid će dobiti usluge ovog talentiranog napadača bez odštete, s obzirom na to da mu ugovor s PSG-om istječe za četiri mjeseca. Iako službena potvrda još uvijek nije stigla, francuski mediji naglašavaju da je samo pitanje vremena kada će Mbappév prelazak u Real Madrid biti službeno potvrđen.

Prema informacijama iz madridskog lista As, Kylian Mbappé postavlja određene zahtjeve Real Madridu kako bi potpisao za taj klub. Iako su iznosi koje kapetan Francuske traži od Reala značajno niži u usporedbi s onima koje trenutačno prima u Parizu, i dalje su izuzetno visoki.

Mbappé od Reala zahtijeva 120 milijuna eura samo za potpisivanje ugovora, s obzirom na to da dolazi kao slobodan igrač, što bi Realu omogućilo uštedu u pogledu odštete. Nadalje, traži godišnju bruto plaću od 50 milijuna eura, što se u neto iznosu svodi na 25 milijuna eura. Konačno, Mbappé traži i niz bonusa povezanih s postignutim golovima, osvojenim individualnim i momčadskim trofejima, te posebno naglašava bonuse vezane uz korištenje svog imidža.

Dodatno, prema informacijama iz lista As, trenutno u PSG-u, Kylian Mbappé prema ugovoru koji je produžio prije dvije godine, kada je dobio 130 milijuna eura za potpis, zarađuje godišnje 72 milijuna eura bruto. No, uz to treba uzeti u obzir bonuse lojalnosti, koji se povećavaju svake godine provedene u Parizu. Prve godine, dobio je 70 milijuna eura, dok su za drugu godinu planirani bonusi od 80 milijuna eura, te za treću godinu 90 milijuna eura. Ipak, izgleda da će propustiti posljednje dvije cifre.

Važno je istaknuti da Španjolci naglašavaju da Mbappé ima “džentlmenski dogovor” s predsjednikom PSG-a, Nasserom Al Khelaifijem, prema kojem je obavezan prvo obavijestiti katarskog predsjednika francuskog prvaka o svojoj odluci gdje će nastaviti svoju karijeru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!