NaslovnicaVijestiSlovenski igrač u fokusu klubova Lige prvaka: Pred njim je transfer karijere

Slovenski igrač u fokusu klubova Lige prvaka: Pred njim je transfer karijere

Jaka Bijol bio je ključni stoper slovenske reprezentacije koja je ispala s Europskog prvenstva u osmini finala nakon jedanaesteraca protiv Portugala. Izbornik Matjaž Kek dao mu je punu minutažu u utakmicama protiv Danske (1:1), Srbije (1:1), Engleske (0:0) i Portugala, čime je dosegao 53 nastupa za reprezentaciju.

Bijola, nakon odličnih nastupa, čeka transfer karijere. Igrao je za Bravo, Rudar Velenje, moskovski CSKA i Hannover, a posljednje dvije godine je u Udineseu. Iako mu ugovor traje do 2027. godine, čini se da neće ostati u klubu do kraja. Talijanski mediji javljaju da su za njega zainteresirani Inter, Bologna, Atalanta i Stuttgart, klubovi koji će igrati Ligu prvaka u sezoni 2024./2025., kao i engleski prvoligaš Nottingham Forest.

Prema Transfermarktu, stranici koja se bavi procjenjivanjem vrijednosti nogometaša, Bijolova vrijednost iznosi 15 milijuna eura. SportItalia izvještava da će Udinese za svog braniča tražiti dva milijuna eura više od te cijene.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!