NaslovnicaVijestiSkandalozna utakmica: Savez suspendirao suca zbog nadoknade od 42 minute

Skandalozna utakmica: Savez suspendirao suca zbog nadoknade od 42 minute

Nogometni savez Bolivije suspendirao je šest sudaca prvoligaške utakmice zbog produžetka od čak 42 minute. Palmaflor je u 6. kolu elitnog ranga bolivijskog nogometa pobijedio Blooming rezultatom 3:2, a utakmica u gradu Quillacollo trajala je 132 minute po jakoj kiši.

Naime, sudac Julio Gutierrez produžio je utakmicu 42 minute i igralo se praktički do pobjede domaćina.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Gutierrez je u izvješću s utakmice objasnio da je produžio utakmicu zbog dužeg VAR video pregleda drugog pogotka Palmaflora, te tučnjave koja je uslijedila nakon dva crvena kartona koja je pokazao igračima Bloominga.

Prilikom pogotka Palmaflora za 2:0 u 82. minuti prekid zbog gledanja VAR snimke trajao je čak 17 minuta, no preostalih 25 minuta produžetka bilo je predugo, što je potvrdio i Nogometni savez Bolivije suspendirajući svih šest sudaca koji su sudjelovali u susretu.

Blooming se žalio na odluku suca da produži utakmicu za 42 minute.

“Sramotno suđenje, igrači su izloženi riziku od ozljeda zbog pretjerane nadoknade, a u potpunosti smo oštećeni za rezultat koji su naši igrači zaslužili na terenu. Poduzet ćemo sve zakonske korake da se ovakvo suđenje više nikad ne ponovi u bolivijskom nogometu”, poručili su iz Bloominga, čiji su navijači posebno ogorčeni jer smatraju da je sudac namjerno oštetio njihovu momčad, te da se igralo do pobjede Palmaflora.

Mnogi navijači smatraju i da odluka suca o nevjerojatnom produžetku utakmice ima veze s politikom jer je čelni čovjek Palmaflora bivši predsjednik Bolivije Evo Morales.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!