NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson otpušten iz Manchester Uniteda

Sir Alex Ferguson otpušten iz Manchester Uniteda

Manchester United je posljednjih godina postao sinonim za klub u kojem vlada potpuni nered, a najnoviji potez vlasnika kluba, predvođenih milijarderom Jimom Ratcliffeom, pokazuje da problemi nisu prisutni samo na terenu.

Prema izvještaju uglednog The Athletica legendarni Sir Alex Ferguson, najuspješniji trener u povijesti, otpušten je s pozicije globalnog ambasadora Manchester Uniteda koju je obnašao posljednjih godina.

Ratcliffe, direktor kemijskog konglomerata Ineosa, obavijestio je 82-godišnjeg Fergusona da više neće biti zaposlenik kluba. Ferguson je jedan od 250 djelatnika kluba s Old Trafforda koji su proglašeni tehnološkim viškom.

Ovaj čuveni Škot vodio je Crvene đavole od 1986. do 2013. godine, osvojivši 13 titula Premier lige, pet FA kupova i dva naslova Lige prvaka. Navijači su zgroženi Ratcliffeovom odlukom, smatrajući da time pokazuje nepoštovanje prema Fergusonu, jednoj od najvećih, ako ne i najvećoj legendi kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!