NaslovnicaVijestiSergej Jakirović više nije trener Dinama: Klub potvrdio njegovu smjenu

Sergej Jakirović više nije trener Dinama: Klub potvrdio njegovu smjenu

Dinamo je službeno objavio da je trener Sergej Jakirović razriješen dužnosti. Serija nezadovoljavajućih rezultata bila je presudna, a sve je započelo remijem protiv Rijeke na Rujevici (1:1), nastavilo se minimalnim porazom od Hajduka na Maksimiru (0:1), dok je krunu loših rezultata donio povijesni poraz od Bayerna u Ligi prvaka (9:2). Ovo je izjava zagrebačkog kluba na društvenim mrežama:

“GNK Dinamo ovim putem želi obavijestiti javnost kako je dogovoren sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom plavih, Sergejom Jakirovićem. Prvu momčad će kratkoročno do odluke o novom dugoročnom trenerskom rješenju voditi dosadašnji član stručnog stožera, Sandro Perković.

Sergeju Jakiroviću od srca zahvaljujemo na svemu što je dao za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere. Ovim putem apeliramo i na medije i javnost da imaju razumijevanja prema Sergeju Jakiroviću i njegovoj obitelji i da ne pogoršavaju ionako stresnu situaciju”, stoji u priopćenju Dinama.

Povodom Jakirovićeva odlaska oglasio se i predsjednik Dinama Velimir Zajec:

“Prije svega želim Sergeju Jakiroviću zahvaliti na svim rezultatima koje je postigao. Imali smo ugodnu suradnju, na mene je ostavio dojam kvalitetne osobe i želim mu puno sreće u daljnjoj karijeri. Najvažnije je u ovakvim situacijama ostati čovjek i interes Dinama staviti na prvo mjesto. Sada je na svima nama da u ovom teškom trenutku za Dinamo donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru i da se vratimo na pobjedničke staze”, rekao je Zajec.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!