NaslovnicaVijestiSergej Barbarez odabrao igrače za Nizozemsku. Napravio iznenađenje u defanzivi

Sergej Barbarez odabrao igrače za Nizozemsku. Napravio iznenađenje u defanzivi

Večeras se na otvaranju grupe u Ligi nacija, reprezentacija Bosne i Hercegovine suočava s velikim izazovom protiv Nizozemske u Eindhovenu. Ovo je prva natjecateljska utakmica za novog izbornika Sergeja Barbareza, a Zmajevi će imati priliku da pokažu snagu i karakter protiv jedne od najjačih reprezentacija u Europi.

Nažalost, izbornik Barbarez neće moći računati na sve igrače sa prvotnog spiska zbog ozljeda. Sead Kolašinac i Anel Ahmedhodžić su morali otpasti iz ekipe, dok je Haris Hajradinović zbog viroze isključen sa spiska za ovu utakmicu. Nadamo se da će ovaj ključni vezist biti spreman za utakmicu protiv Mađarske u utorak.

Također, iznenađenje je izostanak Dennisa Hadžikadunića, koji nije bio na listi za večerašnji susret. Stoper HSV-a je bio stalni član prve postave, što čini njegov izostanak još neobičnijim.

Evo igrača koji će imati priliku za nastup večeras:

Golmani: Vasilj, Hadžikić, Pirić

Odbrana: Mujakić, Gazibegović, Barišić, Dedić, Katić, Šarić, Radeljić, Bičakčić

Vezni red: Đakovac, Tahirović, Krunić, Bašić, Varešanović, Gigović, Huseinbašić, Burnić, Bajraktarević

Napad: Tabaković, Demirović, Džeko

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!