NaslovnicaVijestiSaudijci organiziraju Svjetsko prvenstvo na 50 stupnjeva: Danas imamo mnoge nove tehnologije

Saudijci organiziraju Svjetsko prvenstvo na 50 stupnjeva: Danas imamo mnoge nove tehnologije

FIFA je službeno potvrdila da će Saudijska Arabija biti domaćin Svjetskog prvenstva 2034., a organizatori nisu previše zabrinuti zbog visokih temperatura ako se natjecanje bude održavalo tijekom ljeta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


To predstavlja značajan napredak Saudijske Arabije u globalnom elitnom sportu, uključujući velika ulaganja u jačanje nogometne lige i dovođenje vrhunskih igrača. Iako je natjecanje za 11 godina, već se spekulira hoće li se održati ljeti ili zimi, slično kao što je bio slučaj u Kataru.

Ako se igra ljeti, temperature su obično iznad 40 Celzijevih stupnjeva, a redovito dosegnu i 50. To bi mogao biti izazov za sve nogometaše, no organizatori nisu zabrinuti jer planiraju koristiti najmodernije tehnologije za hlađenje stadiona.

“Danas imamo mnogo novih tehnologija koje pomažu u hlađenju na stadionima, uz činjenicu da postoje mnogi gradovi u Saudijskoj Arabiji koji uživaju u vrlo dobroj atmosferi čak i ljeti”, rekao je predsjednik Nogometnog saveza Saudijske Arabije, Yasser Al-Misehal.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!