NaslovnicaVijestiRooney: Izbacio sam Pogbine zvučnike iz svlačionice nakon poraza; Pogba: Neka dokaže!

Rooney: Izbacio sam Pogbine zvučnike iz svlačionice nakon poraza; Pogba: Neka dokaže!

Francuski veznjak Paul Pogba vraća se na teren već sljedeće godine u ožujku. Nogometaš Juventusa moći će se priključiti momčadi na treninzima u siječnju, nakon što mu je smanjena četverogodišnja suspenzija zbog dopinga.

Pogba je suspendiran krajem prošle sezone, jer je test nakon utakmice Udinesea i Juventusa, odigrane 20. kolovoza 2023., pokazao povišenu razinu testosterona. “Gotov sam. Ja više ne postojim. Paul Pogba je mrtav”, izjavio je prošlog ljeta, kada je saznao za dugotrajnu kaznu. Razmišljao je o završetku karijere, u kojoj je nastupao samo za dva kluba – Manchester United i Juventus.

Povodom svog povratka na nogometne terene, francuski veznjak dao je ekskluzivni intervju za Daily Mail, u kojem se, između ostalog, dotaknuo Waynea Rooneyja, bivšeg suigrača iz Manchester Uniteda.

Rooney je u jednom ranijem intervjuu ispričao anegdotu u kojoj je Pogba navodno plesao u svlačionici nakon poraza Uniteda. “Isključio sam mu zvučnike i izbacio ih iz svlačionice”, prisjećao se bivši engleski reprezentativac.

Pogba je demantirao tu priču, nazvavši Rooneyja zlobnim zbog tih riječi. “Gdje su mu svjedoci? Ako netko može potvrditi taj događaj, prihvatit ću priču. Tko je bio u svlačionici? To je laž, a Wayne je ispao zloban. Uostalom, ja sam loš gubitnik i poštujem svoj klub”, izjavio je Pogba.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!