NaslovnicaVijestiRonaldo odgovorio Cassanu nakon što ga nije uvrstio među top 10 igrača?...

Ronaldo odgovorio Cassanu nakon što ga nije uvrstio među top 10 igrača? “Poslao mi je glasovnu poruku”

Bivši talijanski napadač Antonio Cassano od kraja svoje karijere privlači pažnju kontroverznim izjavama. Između ostalog, bio je u žestokom sukobu s Joseom Mourinhom, kritizirao je srpskog napadača Dušana Vlahovića i trenera Massimiliana Allegrija, a jedna od njegovih meta je i portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo.

Cassano je nedavno iznio popis svojih deset najboljih nogometaša svih vremena, na kojem nije bilo mjesta za Ronalda, a sada tvrdi da mu je Portugalac zbog toga poslao popis osvojenih trofeja i svoju statistiku.

“Rekao sam da je brazilski Ronaldo broj jedan. Cristiano Ronaldo ne spada u mojih top 5, pa čak ni u top 10, jer za mene kvaliteta igrača znači nešto drugo. Nakon što sam završio svoj zadatak, primio sam poruku s broja +34, koji je iz Španjolske. Vidio sam popis trofeja, golova i statistike. Zatim mi je poslao glasovnu poruku u kojoj mi je rekao: ‘Ne poštuješ me, nemoj to više nikad raditi. Ti si postigao samo 150 golova i osvojio četiri trofeja.’

Savršeno. Odgovorio sam mu: ‘Dragi Cristiano, slušaj me. Ti misliš da te ne poštujem, ali zapravo te samo ne volim kao igrača. Gdje je problem? Zamislite, imao je potrebu poslati mi poruku zbog toga”, tvrdi Cassano.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!