NaslovnicaVijestiRomano potvrdio transfer bombu Hajduka: Otkriva koliko dugo Rakitić ostaje u Splitu

Romano potvrdio transfer bombu Hajduka: Otkriva koliko dugo Rakitić ostaje u Splitu

Slavni hrvatski veznjak Ivan Rakitić definitivno će postati novi igrač splitskog Hajduka, a tu informaciju jutros je potvrdio i najpoznatiji svjetski transfer guru Fabrizio Romano. Romano je svojim prepoznatljivim riječima “here we go” potvrdio Hajdukovu transfer bombu.

Kako je potvrdio Talijan, Rakitić će u Splitu ostati sljedeće dvije sezone, budući da je dogovoreno da će potpisati dvogodišnji ugovor.

Rakitić će u Hajduku surađivati ​​s Gennarom Gattusom, legendarnim Talijanom koji je ovog ljeta stigao na mjesto trenera momčadi s Poljuda. Ranije su hrvatski mediji pisali kako Hajduk nije morao duboko posegnuti “u džep” kako bi ga doveo, budući da je Rakitić pristao na znatno manju plaću u odnosu na onu koju je imao u Al-Shababu, gdje je proveo posljednju polusezonu, a prethodno je igrao za Sevillu, Barcelonu, Schalke i Basel.

Rakitić je ostavio najdublji trag u španjolskim klubovima. Za Sevillu je odigrao 323 utakmice, postigao 51 gol i upisao 63 asistencije, dok je za Barcelonu nastupio u 310 utakmica, zabio 35 golova i ostvario 42 asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!