NaslovnicaVijestiRodrijeve provokacije o Gibraltaru naljutile Engleze, suigrač ga upozorio gdje igra

Rodrijeve provokacije o Gibraltaru naljutile Engleze, suigrač ga upozorio gdje igra

Stanovnici Madrida i svi Španjolci su proveli ludu noć, slaveći do ranih jutarnjih sati titulu prvaka Europe koju je nogometna reprezentacija donijela s Europskog prvenstva. Deseci tisuća navijača okupili su se na ulicama grada i slavili s igračima, a u središtu pozornosti bio je najbolji igrač Eura, Rodri.

Rodri je odlučio provocirati Englesku, koju je Furija pobijedila s 2:1 u velikom finalu, iako je svjestan da njegov klub Manchester City dolazi iz te zemlje. “Gibraltar je španjolski”, skandirao je Rodri izazvavši oduševljenje navijača, dok ga je Alvaro Morata pokušavao smiriti.
Morata je podsjećao Rodrija da on igra upravo u Engleskoj, u dresu Manchester Cityja, na što je veznjak Građana odgovorio da ga nije briga.

U Engleskoj, čiji je Gibraltar prekomorski teritorij, mediji su osudili Rodrijevo ponašanje, označivši ga kao “neukusno”. Gibraltar ima nešto više od 30.000 stanovnika, a Španjolska i Engleska već se desetljećima spore oko ovog poluotoka.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!