NaslovnicaVijestiRio Ferdinand: Ovo što Lamine Yamal izvodi je ilegalno

Rio Ferdinand: Ovo što Lamine Yamal izvodi je ilegalno

Lamine Yamal postigao je predivan gol u polufinalu Eura, gdje je njegova Španjolska savladala Francusku rezultatom 2:1. Zanjihao je dvojicu čuvara i zatim ljevicom s desne strane precizno pogodio dalji kut s oko 20 metara postigavši gol za izjednačenje. Yamalu je ovo prvi gol za Španjolsku, čime je postao najmlađi strijelac u povijesti europskih prvenstava.

S nepunih 17 godina, prelijepim golom protiv Francuske za izjednačenje 1:1 u 21. minuti polufinala, postao je najmlađi strijelac u povijesti Europskog prvenstva. No, već samim nastupom ostvario je jedinstven pothvat, postavši najmlađi nogometaš koji je ikad igrao u polufinalu velikog međunarodnog turnira.

Rio Ferdinand, slavni bivši branič Manchester Uniteda i Engleske, sada radi kao komentator za TNT Sports. Na platformi X ga prati 11.6 milijuna ljudi, a tijekom polufinala Eura između Španjolske i Francuske, izrazio je divljenje prema majstoriji Laminea Yamala.

Nakon što je Yamal zabio gol za Španjolsku, Ferdinand je napisao status: “Lamine Yamal, prestani! Vau!”. Uslijedio je novi post posvećen čudu od djeteta: “Ovo što Lamine Yamal izvodi je ilegalno. Ljudi, on ima 16 godina.”

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!