NaslovnicaVijestiRijeka u velikim problemima. Mogli bi ostati bez desetorice igrača pred odlučujući...

Rijeka u velikim problemima. Mogli bi ostati bez desetorice igrača pred odlučujući derbi sa Dinamom

Uoči velikog derbija između Rijeke i Dinama, preostalo je još samo jedno kolo. Vodeće momčadi SuperSport HNL-a susrest će se 5. svibnja na stadionu Rujevica, u utakmici koja bi mogla odrediti prvaka. Prije tog ključnog susreta, Rijeka će se suočiti s Lokomotivom, dok će Dinamo igrati protiv Varaždina.

U narednim utakmicama, nekoliko igrača Rijeke i Dinama mora biti oprezno kako bi izbjegli dobivanje trećeg žutog kartona, jer bi to rezultiralo njihovim suspenzijama, te bi propustili veliki derbi.

U Rijeci, desetorici nogometaša prijeti opasnost od dobivanja trećeg žutog kartona. Ključni igrači poput Marka Pjace i Nediljka Labrovića morali bi biti posebno oprezni protiv Lokomotive. U slučaju da dobiju žuti karton, preskočili bi derbi s Dinamom. Osim njih, Bruno Bogojević, Danilo Filipe De Melo Veiga, Emir Dilaver, Bruno Goda, Niko Galešić, Veldin Hodža, Emmanuel Banda i Franjo Ivanović također moraju biti oprezni kako ne bi propustili ključnu utakmicu.

Dinamo također mora paziti na šestoricu igrača: Arijan Ademi, Sandro Kulenović, Josip Mišić, Stefan Ristovski, Gabriel Vidović i Moreno Živković.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!